PDP BIJELJINA: NAJTEŽI DAN, CRNI REKORD U BIJELJINI, 63 ZARAŽENA VIRUSOM KORONA

Datum:

Share post:

Gradska vlast predvođena SNSD i SDS Mićo Mićić zakazuje 41. Redovnu sjednicuSkupštine Grada sa centralnom temom Rebalans budžeta za 2020.godinu.

Pitamo se da li je ovaj rebalans i peglanje rupa u budžetu važniji od zdravlja ljudi te zakazuju sjednicu Skupštine grada u vrijeme najžešće epidemije virusa korona.

Umjesto da daju odgovor građanima kakva je stvarna epidemiološka slika na područjugrada Bijeljine, nosioci vlasti vode kampanju za izbore ne vodeći računa o mjerama od virusa korona. Tako smo svjedoci da se iz njihovih redova mogu, u narodu, vidjeti njihovi kandidati za koje se pouzdano zna da su pozitivni na virus. Zato je jasno ko ovdje širi zarazu i ko se ponaša neprimjereno u odnosu na mjere zaštite koje su propisane od strane nadležnih organa.Nije onda čudo da je Bijeljina došla do broja od 63 zaražena lica u jednom danu od 80 testiranih.

U ovako katastrofalnom stanju vlast i dalje zabija glavu u pijesak te ne objavljuje podatke o strukturi zanimanja i starosnoj dobi zaraženih a javna je tajna da se među zaraženim nalazi veliki broj medicinskog osoblja i funkcionera. Isti ti se i dalje viđaju u javnosti i u kontaktu sa građanima od kojih su, već nekoliko dana, morali biti
sklonjeni. 

GO PDP Bijeljina zato zahtijeva da Krizni štab Bijeljine objavi pune podatke o zaraženima i objelodani pravu epidemiološku sliku na području grada Bijeljina, navodi se na kraju saopštenja bijeljinskog PDP.  

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...

Aktiv žena SP Bijeljina organizovao akciju podjele vaskršnjih jaja (foto)

U susret Vaskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku, Aktiv žena Socijalističke partije, Gradski odbor Bijeljina, organizovao je danas akciju pod‌jele...

Preminuo sveštenik Vojislav Vojo Čarkić – Pop Žućo

Sveštenik Vojislav Vojo Čarkić, poznat kao "pop Žućo", preminuo je danas u Istočnom Sarajevu, potvrđeno je u Srpskoj...