„Orao“ iz Bijeljine učestvovao na SEAS samitu 2024.

Datum:

Share post:

“Orao” a.d. je učestvovao na četvrtom izdanju Samita avijacije Jugoistočne Evrope (SEAS),  koji se održao 22. i 23. aprila 2024. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

SEAS 2024 je jedini događaj tipa panela/izložbe u regionu bivše Jugoslavije iz oblasti vazduhoplovstva. SEAS je osnovala grupa Tango Six, medijska kompanija iz oblasti avijacije, kako bi okupila stručnjake iz industrije iz cijelog sveta i pružila specifičnu platformu za lidere industrije koja nudi umrežavanje, razmenu znanja i iskustava, značajne debate o aktuelnim pitanjima, razvoj regionalne i globalne avijacije, kao i prilagođene privatne B2B sastanke.

SEAS je jedinstveni regionalni forum koji okuplja top menadžere avio-kompanija, aerodroma, proizvođača aviona, kompanija za odbrambenu avijaciju, proizvođače opreme za sigurnost na aerodromima, organizacije za kontrolu vazdušnog saobraćaja, CAA-e, MRO-e, sigurnosne kompanije, kompanije za zemaljsko opsluživanje, pilotske škole, akademije, turističke organizacije, kompanije za avio-tehnologiju u turizmu, kao i predstavnike regionalnih vlada.

Tokom dva dana, imali su priliku da učestvujemo u 20 panela i da se umrežimo se sa stručnjacima i entuzijastima iz regionalnih i svjetskih kompanija. 

Direktor kompanije „Orao“, gospodin Mladen Stojanović, izjavio je:“Naše učešće na SEAS 2024 je u skladu s našom vizijom razvoja na tržištu vazduhoplovstva. Ovaj samit nam je omogućio da ostanemo ažurirani s najnovijim trendovima u industriji i da kroz B2B razgovore proširimo poslovne kontakte, čime smo dodatno učvrstili poziciju na tržištu.”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ĐURĐEVIĆ: „Trofej Odbojkica“ – manifestacija mladosti, sporta i druženja u Bijeljini (foto)

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, ''boravio''...

Mala Moskva – Kumane u srednjem Banatu

Selo su dugo tako zvali zbog velikog broja socijalista i učesnika u Oktobarskoj revoluciji, a žitelji zaseoka u...

Danas je pravedni i mnogostradalni Sv. Jov

Sveti pravedni Jov bejaše iz plemena Avraamova; življaše u zemlji Uzu, u Arabiji. Jov beše čovek istine, besprekoran,...

U Srpskoj rođeno 15 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 15 beba, osam dječaka i sedam djevojčica, rečeno je...