SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

Datum:

Share post:

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM 

Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u saradnji sa Bosiljkom Vučić i Anastasijom Milošević. 

U kompleksu Etno selo „Stanišići“ (Bijeljina), 21.04.2024. ćete imati priliku da prisustvujete Sajmu Kozmetike sa puno kvalitetnih i prepoznatljivih izlagača. Koji će za Vas pripremiti specijalne sajamske popustena na njihove proizvode i usluge. 

Pored sajma, za Vas smo pripremili i radionice koje su zaista bitne za svakog od vas koji se već bave ovim poslom ili tek planiraju. Neke od njih su: Marketing za beauty svijet, Prezentacija o važnosti dezinfekcije i sterilizacije, Predavanje vezano za psihologiju, rad sa klijentima i kako unaprediti svoj salon. Sve ove prezentacije i radionice će biti potpuno besplatne za učesnike Masster Class-a i za one koji kupe ulaznicu za sajam. 

MASTER CLASS: 

U sklopu ovog dana ćete imati mogućnost da prisustvujete i na dva Maste Class-a koje će održati Bosiljka Vučić (make up artist) i Anastasija Milošević (massage therapist). 

Bosiljka će Vam predstaviti čak dve tehnike šminkanja koje su oduševile njene klijente. I koje su zaista neophodne svakom make up artistu. A to su Bold gray smokey liner & Glamourous bridal rosy. Za klijente koje vole jaču i zavodljiviju šminku, ali i za sve buduće mlade. 

Anastasija će Vam predstaviti dve vrste masaže koju obožavaju kako klijenti tako i terapeut. U pitanju su Pinda Sweeda i Lomi Lomi (Hvajaska masaža). U pitanju su vrhunske holističke masaže. 

Oba Master class-a su za sve one koji žele da se usavrše, donesu nešto novo u svoje salone ali i za početnike koji tek treba da uđu u ovaj Beauty svijet.

CIJENA ULAZNICE ZA SAJAM: 10KM 

CIJENA MASTER CLASS-A : 200KM (cijena obuhvata oba Master Class-a, u ovu cijenu je uračunata i ulaznica za sajam) 

VREME POČETKA SAJMA KOZMETIKE & MASTER CLASS EDUKACIJA 

•Dragi naši polako se približava naš događaj, znamo da ste veoma uzbuđeni kao i ceo naš tim! 

•Napokon objavljujemo tačne satnice svih prezentacija i edukacija. Očekuje Vas mnogo toga! 

•Za sve učesnike Master Class edukacija ceo događaj počinje u 10:30h sa Masster Class Edukacijom Bosiljke Vučić, potom imamo Prezentaciju najnovije tehnike tretmana Sprey Ten u 13:30h. Zatim Master Class edukaciju Anastasije Milošević sa početkom u 14:00h. I nakon toga Marketing radionicu @jelenadjokich i besplatne prezentacije i edukacije. 

•Dok za one koji dolaze samo na Sajam Kozmetike, ovim putem Vas obaveštavamo da vrata Sajma otvaramo u 11:00h. U prilici ste da prisustvujete najnovijoj tehnici tretmana Sprey Ten u 13:30h. Potom Marketing radionici koja počinje u 16:00h, i svim ostalim potpuno besplatnim edukacijama i prezentacijama od 17:00h. 

•Ulaznice za Sajam kozmetike možete kupiti na ulazu, cijena ulaznice je 10KM. Takođe i karte za Master Class edukacije možete kupiti na ulazu, cijena je 200KM.

•Sve učesnike Sajma kozmetike i Master Class edukacija obaveštavamo i molimo da svoje karte i ulaznice čuvaju kod sebe. Jer je neophodno da pri svakom ponovnom ulazu u salu, pokžete upravo ulaznicu ili kartu radnicima obezbeđenja. 

DOBRODOŠLI

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Pučilama kod Bijeljine Zdravko Perić i Nemanja Makić napravili Farmu „5 jaja“ sa slobodnim uzgojem kokošaka (foto, video)

Nešto novo u Semberiji je Farma pod nazivom "5 jaja" koju su napravili mladi Zdravko Perić i Nemanja...

BIJELJINA: Predstavnicima Glazbene škole ’’Ivana Plemenitog Zajca’’ iz Mostara uručena jedna od glavnih nagrada VIII Internacionalnog festivala muzike „Primavera“ (foto)

U Bijeljini je danas predstavnicima Glazbene škole ’’Ivana Plemenitog Zajca’’ iz Mostara uručena harmonika Bugari Armando model Nemo...

Potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Mustafa Gradaščević organizovao prijem za uspješnu učenicu Halimu Aletović

Danas je Gradskoj upravi potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Mustafa Gradaščević organizivao prijem za učenicu petog razreda osnovne škole...

Dom zdravlja Bijeljina obilježio jubilej – 30 godina postojanja i samostalnog rada (foto, video)

Dom zdravlja Bijeljina danas je obilježio jubilej – 30 godina postojanja. Povodom 30 godina samostalnog rada i postojanja...