ĐOKOVIĆ sutra prestiže Federera?

Datum:

Share post:

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković sutra će igrati meč trećeg kola na Rolan Garosu protiv Danijela Elai Galana a eventualnim trijumfom će Nole će, osim plasmana u četvrto kolo, preskočiti velikog rivala Rodžera Federera.

 

Naime, i srpski i švajcarski as imaju po 70 pobjeda na francuskom grend slemu. Federer zbog povrede ove godine ne igra u Parizu i nema priliku da popravi svoj učinak, ali Đoković ima realne šanse da sutra upiše trijumf u duelu sa Kolumbijcem Galanom koji zauzima 153. mjesto na ATP rang – listi.

Galan je iznenadio 47. igrača svijeta Amerikanca Tenisa Sandgrena i prvi put se plasirao u treće kolo nekog grend slema (do sada je samo jednom igrao u glavnom turniru i to na Australijen openu ove godine kada je poražen u prvom kolu). Kladionica Mozzart na pobjedu Đokovića daje kvotu 1,01, a na pobjedu Kolumbijca 25. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.

Ukoliko Đoković pobijedi biće sam na drugom mjestu liste najuspješnijih na Rolan Garosu, gdje je neprikosnoven Rafael Nadal sa 95 pobjeda (uz dva poraza).

"Grend slem turniri su najveći turniri u našem sportu i najviše vrede. Pobediti toliko mečeva na svakom slemu je veliki podvig i naravno da sam zbog toga ponosan. Uvek mi je cilj da najbolje igre pružim na slemovima. Federer i Nadal čine isto. Grend slem je jedini turnir na kojem igramo na tri dobijena seta i tokom dve nedelje vam je potrebno mnogo energije kako biste osvojili titulu. Svi ti podvizi su sjajni, ali oni ne utiču na to kako se osećam na terenu, ali je lepo čuti. To je potvrda da tokom svoje karijere na najvećim turnirima igram najbolji tenis", izjavio je Đoković, osvajač 17 grend slem titula.
Kompletnu ponudu kladionice Mozzart pogledajte ovdje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sport.blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ELEKTRO BIJELJINA: Nema planiranih zastoja u isporuci električne energije od 1. do 7. maja

Obavještavamo Vas da za predstojeće praznične dane, od 01.05.2024. do 07.05.2024. godine, nema planiranih zastoja u isporuci električne energije. Srećni...

„Beskompromisna komedija“ Semira Gicića 18. maja u Centru za kulturu „Semberija

18.maj u 20:00 časova u Centru za kulturu "Semberija" "Beskompromisna komedija” Semir Gicić Ova monokomedija je zbog svoje iznimne popularnosti...

Idu li 52 fudbalska kluba u Semberiji “pod suspenziju“? (foto)

Da li će 52 fudbalska (od Premijer lige do najniže lige) kao i 20-ak Omladinskih selekcija u Semberiji...

SVEŠTENIK MIRAN: Crkva nikada nije bila protiv proslavljanja državnih praznika – na vjernicima je da odluče kako će proslaviti 1. maj (video)

U toku su praznici, u toku je Stradalna nedelja, sutra je 1. maj, pa smo željeli da porazgovaramo...