BIJELJINA: Danas oko 4.000 domaćinstava BEZ STRUJE

Datum:

Share post:

Danas, 23.septembra, “Elektroprenos BiH” izvodiće radove u TS 110/x “Bijeljina 3”, tako da će radnici „Elektro-Bijeljine“ iskoristiti taj termin i izvršiti godišnji remont TS 35/10 kV “Ostojićevo”.
 
Radovi su predviđeni u vremenu od 8.00 do 16.00 časova i u tom periodu bez električne energije biće oko 4.000 kupaca koji se snabdijevaju sa sljedećih 10 kV dalekovoda: “Batković”, “Crnjelovo”, “Brodac”, “Begov put” i “Topolovac”.
 
U pomenutom terminu, bez snabdijevanja će biti kupci u naseljenim mestima Ostojićevo, Batković, Mala Obarska, dio Velike Obarske, Gornji i Donji Brodac, Balatun, Velino Selo, te u pojedinim zaseocima u Gornjem i Donjem Crnjelovu.
 
Takođe, zbog radova „Elektroprenosa BiH“ u TS „Bijeljina 3“, u jutarnjim i popodnevnim časovima, biće nekoliko kraćih zastoja na dalekovodima „Željeznička“ i „Koviljuše“.
 
“Elektro-Bijeljina” apelujemo na građane da uvaže najavljene radove i zastoje na mreži, jer su u obavezi da izvrše neophodan godišnji remont postrojenja.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GBO BIJELJINA: U petak obilježavanje Dana VRS, Dana semberskih ratnih jedinica i 3. pješadijskog RS puka

Gradska boračka organizacija Bijeljina zajedno sa predstavnicima Ratnih jedinica koje su formirane na ovoj teritoriji, nadležnim organima Lokalne...

ELEKTRO BIJELJINA: U PETAK OSMACI BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

Saopštenje "Elektro Bijeljine" prenosimo u cjelosti: "Nakon praznične pauze, radnici „Elektro-Bijeljine“ nastavljaju radove na remontima čvornih trafo stanica, tako...

Danas je Markovdan

Marko je bio saputnik i pomoćnik apostola Petra, koji ga je u svojoj prvoj poslanici nazvao svojim sinom,...

Na današnji dan – 8. maj

Danas je srijeda, 8. maj, 129. dan 2024. Do kraja godine ima 237 dana. 1429. - Predvođeni Jovankom Orleankom,...