SERVISNE INFORMACIJE: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Datum:

Share post:

U ulicama Kulina Bana u Bijeljini, Bijeljinska i Drinska u Janji, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, danas, od 8.00 do 14.30 časova, vode neće biti u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i rekonstrukcije vodovodnih priključaka.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, navode iz AD “Vodovod i kanalizacija”.

Kada je riječ o snabdijevanju električnom energijom, danas, od 8.30 do 14.00 časova bez struje će biti dijelovi Velike Obarske – Orao, Tabašnica i Poljane, navode iz Elektro-Bijeljine.

Od 9.00 do 14.00 časova bez struje će biti građani koji se električnom energijom snabdijevaju s elektroenergetskog objekta TS Donji Magnojević 2, Bradarići – Petrići.

Radna jedinica Bijeljina pokriva teritoriju grada Bijeljina i opština Pelagićevo i Donji Žabari, a u njenoj organizacionoj strukturi se nalaze tri poslovnice, PJ Bijeljina, PJ Janja i PJ Pelagićevo, kao i rejon Dragaljevac.

RJ Bijeljina, preko svojih 518 trafo-stanica i dalekovoda ukupne dužine od oko 2.000 km, električnom energijom snabdijeva 50.051 krajnjih kupaca.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini organizovana 31. „Jajarijada“ (foto)

Povodom velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa, JU Centar za kulturu „Semberija“ Bijeljina u saradnji sa SKUD „Semberija“, Gradskim pozorištem...

Nastavlja se akcija potrage za rudarom Rudnika „Mramor“

Nastavlja se akcija potrage za rudarom Asimom Šehanovićem, koji je ostao zatrpan pod zemljom u Rudniku lignita "Mramor". Generalni...

Ugljevički zdravstveni radnici neumorni i za praznike: Direktorica im uručila vaskršnje darove

Direktorica Doma zdrvalja Ugljevik Cvjetana Dragonjić uručila je danas vaskršnja jaja i darove Hitnoj medicinskoj službi ove zdravstvene...

Selak uputio čestitku povodom Vaskrsa: Nakon iskušenja i stradanja dolazi radost

Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske, uputio je čestitku povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom...