Područna privredna komora Bijeljina: Mediji pružaju nemjerljiv doprinos praćenjem naših aktivnosti

Datum:

Share post:

“Današnje društvo se nalazi pod velikim uticajem tehnologija i kao zajednica suočeni sa velikim brojem informacija zbog čega je značajna, ali i velika odgovornost medija da budu nezavisni i objektivni filter za sve informacije koje dolaze do zavinosti, veći nego što je bio ikada do danas”, riječi su predstavnika Područne privredne komore Bijeljina.

Današnjim prijemom za medije, željeli su da se zahvale za nemjerljiv doprinos koji mediji svojim praćenjem aktivnosti PPK pružaju.

”PPK aktivnosti su usmjerene na razvoj i unapređenje privrede, zastupanjem interesa članova kod nadležnih organa i stavaranje povoljnijeg poslovnog ambijenta na našoj regiji. Ističemo da je saradanja sa medijima i transparentno i pravovremeno objavljivanje informacija veoma važan aspekt funkcionisanja kompletnog Komorskog sistema”, istakli su iz PPK.

PPK Bijeljina je u ovoj godini kao prepoznatljiva institucija bila nosilac privrednih aktivnosti na teritoriji djelovanja, a koja obuhvata dva grada i 10 opština na sjeveroistočnom i istočnom dijelu Republike Srpske sa tendencijom afirmacije privrede te svoje uloge kao glasa i servisa privrede.

“Učešće i predstavljanje naših kompanija na mnogim sajamskim manifestacijama u zemlji i inostranstvu koje predstavljaju direktan kontakt između ponude i potražnje, saradnjom sa naučnim i profesionalnim institucijama, univerzitetima, te drugim partnerima, organizivali smo i učestovali na brojnim programima obuka, treninga, seminara, biznis foruma, projekata, konferencija i drugih poslovnih susreta, organizovali smo veliki broj aktivnosti na aktualizaciji dualnog obrazovanja, promociji domaćih proizvoda i važnosti njihove kupovine, te brojne privredne misije i procese prikupljanja podataka od privrednih društava koji je realizovan u saradnjo sa drugim Područnim privrednim komorama, i Privrednom komorom Republike Srpske pripremili smo i uputili Vladi Republike Srpske Prijedloge mjera za program ekonomskih reformi za period 2023 – 2025. godine, od kojih su tri ključna izazova: nedostatak radne snage, digitalizacija i tehnološko osavremenjaavanje i reforma javnog sektora”, kažu iz PPK.

Komora predstavlja pouzdan izvor informacija, gdje se na jednom mjestu domaćim i inostranim partnerima pruža veliki broj usluga.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...