NTV Arena Bijeljina obilježila 23 godine postojanja (foto)

Datum:

Share post:

Nezavisna televizija Arena danas je obilježila 23 godine postojanja, predanog rada i pravovremenog informisanja građana Semberije i Bijeljine.

Obilježavanju 23 godine postojanja, danas su prisustvovali brojni gosti među kojima su javne ličnosti grada Bijeljina, ministri, direktori…

Darko Milošević, vlasnik i direktor NTV Arena, istakao je da 23 godine postojanja, nisu ni malo ni mnogo u odnosu na ljudski vijek, te da je iza NTV Arena veoma teška godina.

Darko Milošević, vlasnik i direktor NTV Arena Bijeljina

„Čini mi se ipak da mediji najviše osjećaju sve što se događa, jer su naslonjeni na sva zbivanja, prije svega na privredne i ekonomske teškoće sa kojima svi živimo. Kada je u pitanju medijska slika , ona je nikada komplikovanija i treba naći svoje mjesto pod suncem. Gase se mediji koji ne mogu da izdrže ovaj tempo i konkurenciju, dolaze novi veliki igrači za koje nismo ni svjesni ko stoji iza njih, ko je vlasnik i šta su im prave namjere ovde, ali mi pokušavamo da budemo ono što jesmo i rekao bih da je to originalni recept da se traje i istraje“, rekao je Milošević, te dodao da je NTV Arena jedna respektabilna i stabilna televizija, sa velikim planovima i ambicijama.

Obilježavanju 23 godine postojanja, prisustvovao je i Nedeljko Ćorić, ministar saobraćaja i veza RS, koji je istakao da je NTV Arena jedan ozbiljan i respektabilan medij koji djeluje na prostoru Grada Bijeljina i cijele Republike Srpske.

Nedeljko Ćorić

„Želim im da nižu uspjehe, kao što su to radili u prethodnim godinama, da ostanu na načelima objektivnosti i jasnog informisanja javnosti o svim događajima i siguran sam da tim ljudi okupljen oko NTV Arena može odgovoriti svim izazovima i zadacima koji se generalno danas postavljaju pred medije“, rekao je Ćorić, te doda da je uloga medija danas jako bitna, sa više aspekata.

Želimir Nešković, direktor Doma zdravlja Lopare, koji već duži niz godina ima odličnu saradnju sa NTV Arena, pohvalio je dosadašnji rad, te istakao da je izuzetno ponosan na dosadašnju saradnju koja će biti i nastavljena.

Želimir Nešković

„Moram pohvaliti NTV Arena da je itekako prisutna na području opštine Loparem, generalno, sva dešavanja koja su najvažnija iz oblasti kulture, sporta, politike – NTV Arena isprati. Ovo je period godine kada je izuzetno važno da je pokriven i taj domen i znam da NTV Arena i na tom polju itekako prati dešavanja“, rekao je Nešković uz riječi hvale.

Neđo Đurić, kandidat za predsjednika RS na predstojećim izborima ispred SPS, ovom prilikom rekao je da je dobro da na prostoru Bijeljine imamo televiziju kakva je NTV Arena koja se proširila od jedne lokalne televizije i poželio da nastave istim putem i da će uvijek imati njegovu podršku, kao što je i on imao njihovu.

Neđo Đurić

Ovom prilikom, NTV Arena zahvalila je svim gledaocima i pratiocima na društvenim mrežama, na dosadašnjem povjerenju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŠAMAC: Puna podrška građana MZ Batkuša načelniku Milićeviću (foto)

Načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević boravio je u šamačkoj MZ Batkuša te je sa sugrađanima sumirao rezultate zajedničkog...

Školska biblioteka OŠ „Sveti Sava“ u Bijeljini u novom ruhu

Nije tajna da je naša biblioteka kutak u koji se odavno dolazi po savjet i šoljicu lijepih riječi....

114 godina od rođenja MEŠE SELIMOVIĆA – “Čovjekova nada je jača od iskustva, ne može je pokolebati tuđi neuspjeh“

Mehmed Meša Selimović (Tuzla, 26. aprila 1910. – Beograd, 11. jula 1982.) je bio jugoslovenski pisac, jedan od...

Danas počinje isplata penzija za april

Isplata aprilske penzije počinje danas u Republici Srpskoj za šta je u budžetu obezbijeđeno 147,3 miliona KM u...