U Bijeljini sutra OTVARANJE NOVE Angio sale u JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ (foto)

Datum:

Share post:

Svečano otvaranje nove Angio sale u JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ Bijeljina biće održano sutra u utorak, 16.04.2024. godine.

Svečana ceremonija će početi u 12.00 časova u velikoj sali na trećem spratu prikazom kratkog filma o razvojnom putu kardiolgije u Bolnici Bijeljina i pozdravnim govorom, nakon čega je planiran obilazak nove angio sale sa koronarnom jedinicom i svečano otvaranje.

-Ukupna vrijednost nove angio sale u Bolnici „Sveti Vračevi“ Bijeljina je 3.094.672,56 KM. Polovinu sredstava obezbijedili su Predsjednik Republike Srpske i Vlada Republike Srpske, a drugu polovinu obavezu je preuzela Bolnica “Sveti Vračevi”, što je svakako rezultat četverogodišnjeg pozitivnog poslovanja ove zdravstvene ustanove, saopšteno je iz bijeljinske Bolnice.

BOLNICA BIJELJINA: Nova angio sala u završnoj fazi (video)

Dalje navode da je nakon 10 godina bijeljinska bolnica dobila još jednu Angio salu, koja je opremeljena prema najsavremenijim standardima, čime će biti omogućeno pružanje većeg broja usluga iz interventne kardiologije i elektrofiziologije.

Podsjećamo, prva angio sala u Bijeljini otvorena je u septembru 2014. godine, a krajem 2020. godine uvodi se njen konstantan 24 časovni rad.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUČIĆ: Usvajanje rezolucije o Srebrenici dovelo bi do novih tenzija i dubokih podjela

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa stalnim predstavnikom Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN Muhamedom Abušahabom...

Gradaščević izrazio saučešće ambasadoru Irana i upisao se u knjigu žalosti (foto)

Mustafa Gradaščević, potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina boravio je u Sarajevu i tom prilikom izrazio saučešće ambasadoru Irana te...

BORENOVIĆ: Dodik i SNSD su po ko zna koji put sve slagali

Pokušava se izvlačiti na opoziciju, što je krajnje apsurdno, ali ostaje činjenica: Dodik i SNSD su po ko...

„Poziv institucijama i građanima da 23. maja istaknu zastave Republike Srpske“

Vlada Republike Srpske poziva institucije i građane da u četvrtak, 23. maja 2024. godine, povodom glasanja u Generalnoj...