BIJELJINA: Zvijezda 09 ostala bez trenera

Datum:

Share post:

ZVIJEZDA 09 OSTALA BEZ TRENERA!

Doskorašnji kormilar na klupi Zvijezde 09 Darko Milisavljević iz zdravstvenih razloga neće više voditi klub iz etno sela kraj Bijeljine. Milisavljević se obratio saopštenjem koje prenosimo u cjelosti:

– Većina sportske javnosti u Srbiji i BiH nije bila upućena u moje zdravstveno stanje, a zbog porodice i sebe držali smo što dalje od javnosti.Novi zdravstveni problemi desili su se u srijedu 20. marta u toku reprezentativne pauze.
Po preporuci ljekara UKC Kragujevac, u narednom periodu neću moći da se bavim poslom kojim najviše volim. Ovim prilikom upućujem zahvalnost doktorima u Bijeljini, doktorima UKC Kragujevac i naravno svim zaposlenima u FK „Zvijezda 09“, ljudima koji vode klub, bivšem, a i sadašnjem stručnom štabu, igračima, FK Radnički 1923 i prijateljima iz fudbala na riječima podrške za mene i moju porodicu. Posebna zahvalnost porodici Jović, Luki i Milanu.

Svojim igračima želim da se bore do kraja, da probaju nemoguće i da znaju da kako u životu tako i u sportu predaja nikada nije opcija.

Hvala svim klubovima u BIH na toplim dobrodošlicama i poštenoj borbi. Iako „stranac“ nikada se tako nisam osećao. Puno pozdrava i Bog vam dao zdravlja i sreće – navodi se u saopštenju doskorašnjeg trenera Zvijezde 09 Darka Milisavljevića.

Milisavljeviću želimo brz i uspješan oporavak!

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: Sportske Aktuelnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Košarkaši Crvene zvezde osvojili titulu u regionalnoj ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u regionalnoj ABA ligi. Crveno bijeli su u trećoj utakmici finalne serije pobijedili...

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će...

ZEKIĆI: SRPSKE ŽRTVE NIKO NE ČUJE – Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir

Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir. Srpske žrtve niko ne priznaje, u takvim okolnostima suživot je gotovo nemoguć....

Gradu Bijeljina donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo (foto)

Gradu Bijeljina su donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo Gradu Bijeljina je isporučena vrijedna...