ZVEZDIN KARAVAN podrške obradovao i Bijeljinca DRAGANA MIRIĆA – Zvezda je život, ostalo su sitnice

Datum:

Share post:

Jedinstvena akcija „Od Zvezde s ljubavlju“ pomaže članovima i veteranima starijim od 65 godina širom Srbije. Zvezdin karavan je odlučio da obraduje i svoje starije članove u RS.

FK „Crvena zvezda“ u RS ima 17 članova starijih od 65 godina, a jedan od njih je u Bijeljini. Dragana Mirića, člana i predsjednika Nadzornog odbora Udruženja navijača Crvene zvezde Bijeljina, u ponedjeljak je obradovao poklon-paket koji je dobio od FK „Crvena zvezda“.

Dragan Mirić

 
„FK „Crvena zvezda“ sproveo je akciju pomoći svim svojim fudbalerima starijim od 65 godina, ali i svim starijim članovima koji plaćaju godišnju članarinu. Prvo je akcija sprovedena u Srbiji, a potom i u RS. Paket su mi uručili članovi „Udruženja navijača Crvena zvezda u Bijeljini““, rekao je Mirić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Paketi pored prehrambenih artikala sadrže i nekoliko navijačkih rekvizita. Mirić ističe da mu mnogo znači ovaj znak pažnje i da Klub pokazuje koliko cijeni njih kao članove.

TESTNA REKLAMA

„Nisam znao da ću dobiti ovaj poklon. Pratio sam akciju na portalu „Crvene zvezde“, ali sam znao da je to bilo samo za Srbiju. Nisam mislio da će to sve preći i u RS kao što su oni odlučili. Ja sam član Kluba već nekih 10 do 12 godina. Kad god sam u mogućnosti idem na utakmice Kluba u Beograd. Većinom preko Udruženja nabavljamo karte i idemo na utakmice“, rekao je Mirić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...

FK ’’Proleter’’ iz Dvorova izjavio saučešće porodici Ješić

-Danas nas je iznenadila vijest o smrti Miodraga Ješića, nekadašnjeg fudbalera a zatim i trenera crno-bijelih. Ovo je...

Poslije prokišnjavanja bijeljinska dvorana u novim problemima (foto)

U Bijeljini gotovo da ne prođe sedmica dvije a da se ne pojavi komunalno – infrastrukturni problem. Posljednjih...

SEMBERIJA: Duvandžije – previše ulaganja, dobit nikakva

Bila sadnja ili berba, pitanje ostaje isto: - Hoće li naredne godine biti duvana u RS? Proizvođači su...