ZVEZDIN KARAVAN podrške obradovao i Bijeljinca DRAGANA MIRIĆA – Zvezda je život, ostalo su sitnice

Datum:

Share post:

Jedinstvena akcija „Od Zvezde s ljubavlju“ pomaže članovima i veteranima starijim od 65 godina širom Srbije. Zvezdin karavan je odlučio da obraduje i svoje starije članove u RS.

FK „Crvena zvezda“ u RS ima 17 članova starijih od 65 godina, a jedan od njih je u Bijeljini. Dragana Mirića, člana i predsjednika Nadzornog odbora Udruženja navijača Crvene zvezde Bijeljina, u ponedjeljak je obradovao poklon-paket koji je dobio od FK „Crvena zvezda“.

Dragan Mirić

 
„FK „Crvena zvezda“ sproveo je akciju pomoći svim svojim fudbalerima starijim od 65 godina, ali i svim starijim članovima koji plaćaju godišnju članarinu. Prvo je akcija sprovedena u Srbiji, a potom i u RS. Paket su mi uručili članovi „Udruženja navijača Crvena zvezda u Bijeljini““, rekao je Mirić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Paketi pored prehrambenih artikala sadrže i nekoliko navijačkih rekvizita. Mirić ističe da mu mnogo znači ovaj znak pažnje i da Klub pokazuje koliko cijeni njih kao članove.

„Nisam znao da ću dobiti ovaj poklon. Pratio sam akciju na portalu „Crvene zvezde“, ali sam znao da je to bilo samo za Srbiju. Nisam mislio da će to sve preći i u RS kao što su oni odlučili. Ja sam član Kluba već nekih 10 do 12 godina. Kad god sam u mogućnosti idem na utakmice Kluba u Beograd. Većinom preko Udruženja nabavljamo karte i idemo na utakmice“, rekao je Mirić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Predivno veče u Dvorovima uz bogat kulturno-umjetnički program (foto)

U Svetosavskom domu u okviru Hrama svetog velikomučenika Prokopija u Dvorovima obilježen Međunarodni dan maternjeg jezika.Učestvovali su bivši...

Bijeljinski bend „Plan B“ – prepoznatljiv u gradu po svom muzičkom repertoaru i žurkama koje prave na privatnim slavljima (video)

Muzički sastav “Plan B” jedan je od bijeljinskih lokalnih bendova koji je postao prepoznatljiv u gradu po svom...

Uskoro saobraćajni znakovi „divljač na putu“ na svim rizičnim lokacijama u Srpskoj

Lovački savez Republike Srpske obavještava korisnike lovišta u Republici Srpskoj da će u narednom periodu biti intenzivirane aktivnosti...

Dnevni horoskop za 23. februar

OVAN POSAO: Stekli ste utisak da imate neprijatelja ili da je konkurencija uspešnija. Lav i Strelac će vam iskreno...