Odluku donosi direktor lige na sastanku koji će biti u četvrtak i tada će, najverovatnije, proglasiti pobedu Zvezde 20:0 i njenu novu titulu šampiona Srbije.
Šta sada?

Najverovatniji scenario jeste da će biti proglašena pobeda za Crvenu zvezdu, registrovana službenim rezultatom 20:0 i biće im dodeljen pehar.

Samim tim kada su sudije izašle na teren i počelo je odbrojavanje igračima Partizana da se vrate.

Ostaje zvanično da se oglasi direktor Košarkaške Superlige Aleksandar Grujin sa najpreciznijim informacijama.

Igrači Zvezde se vratili na zagrevanje, sudije su sa njima, crno-beli imaju 15 minuta da se pojave.

Iako je prvobitno delovalo da će meč biti nastavljen sutra, to neće biti slučaj, gosti se nalaze na terenu, gde će im po svemu sudeći uskoro biti dodeljen šampionski pehar ukoliko se za 15 minuta igrači Partizana ne vrate na teren.

Košarkaši Crvene zvezde vratili su se na teren Beogradske arene, očekuju crno-bele, koji su, po nezvaničnim informacijama već na putu kućama. 

Košarkaši Zvezde napustili teren na meču protiv Partizana zbog uvreda sa tribina

Grobari su su počeli sa pogrdnim skandiranjem na račun porodice Čović. Igrači Partizana su zamolili navijače da prestanu, ali pošto se to nije dogodilo igrači Zvezde su napustili teren.

Doneta je odluka da se deo tribina – isprazni. Zvanični spiker u Beogradskoj areni pozvao je navijače da krenu ka izlazu…

Podsjećamo, u prvom meču koji se igrao u hali „Aleksandar Nikolić“ Crvena zvezda je slavila rezultatom 89:88, i za titulu KLS im nedostaje samo jedan trijumf.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: novosti.rs/b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име