ZLATO ZA JANU IVKOVIĆ NA IZBORNOM TURNIRU U SARAJEVU – BH SARAJEVO OPEN 2024

Datum:

Share post:

Na Izbornom turniru „BH Sarajevo open“ u Sarajevu, u organizaciji karate saveza Bosne i Hercegovine naša takmičarka Jana Ivković osvojila je zlatnu medalju u borbama u kategoriji 2012 godište (-40).

Jana je tako posle titule prvaka Republike Srpske nedavno u Banja Luci, sada u Sarajevu u veoma jakoj konkurenciji potvrdila svoj kvalitet pobjedivši u četiri vrlo zahtjevna i važna meča.

Ovim je obezbjedila važne bodove u trci za plasman na Balkansko prvenstvo u Istanbulu početkom juna mjeseca. Do tada Jani i ostatku našeg tima do 13 godina preostaje Državno prvenstvo nakon kojeg će biti jasan spisak putnika u Istanbul.

Pored Jane ostali naši takmičari imali su pobjede u početnim kolima ali za malo nisu stigli do medalja. Nadomak finala i medalja bili su Nikolina Ina Ivković u katama za uzrast 2015 godište i Uroš Jošić u borbama u kategoriji dječaka 2013 godište (-35). Plasmanom na peta mjesta oboje su upisali vrlo važne bodove za eventualni plasman na već pomenuto Balkansko prvenstvo.

Na Izbornom turniru za djecu do 13 godina i seniore, te kontrolnom za kadete, juniore i U21 u dva dana ukupno je nastupilo 99 klubova sa 840 učesnika u 926 takmičarskih kategorija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

FIFA: Razmatra se odluka o izbacivanju Izraela iz fudbala

Ratno stanje na Bliskom istoku doprinijelo je hitnom sastanku u vrhu FIFA. Krovna fudbalska organizacija razmatraće da izbaci...

DODIK: „Nama nema budućnosti bez statusnog priključenja Srbiji“

Srpski narod u Srpskoj će biti izložen velikim pritiscima i nama nema budućnosti bez statusnog priključenja Srbiji, rekao...

VUČIĆ: Znam kolika je sila koja nam prijeti, ali suprotstavićemo se jače nego što su očekivali

Znam kolika je sila koja nam prijeti, znam koliko su veliki i snažni, ali jedino u šta sam...

ĐURĐEVIĆ: „Trofej Odbojkica“ – manifestacija mladosti, sporta i druženja u Bijeljini (foto)

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, ''boravio''...