ŽIŽOVIĆ: Novo okuplanje 14. januara

Datum:

Share post:

Fudbaleri Radnika nalaze se na odmoru, koji će trajti sve do 14. januara kada je zakazna prozivka. U redovima semberskog premijeligaša sumiraju se rezultati iz jesenjeg dijela sezone u kojoj je Radnik zauzeo 7. mjesto na tabeli Premijer lige BiH, gdje je uknjižio 22. boda. 

– Završili smo polusezonu na sedmom mjestu i mislim da je to objektivno u skladu sa našim mogućnostima jer smo u proteklih 19 kola dali maksimum. Sigurno da smo mogli i bolje u nekim situacijama, možda su nam nedostajala dva do tri boda koja smo sigurno zaslužili, međutim moramo se izdići iznad svega i u nastavak sezone ući što spremnije – rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Radnik je zbog zgusnutig rapsoreda takmičenja u Premijer ligi BiH, Kupu RS, te Kupu BiH, dosta kuburio sa povredama i suspenzijama igrača, gdje su “Plavi“ imali dosta kadrovskih problema.

– Zaista nam je bilo naporno jer nemamo veći broj igrača u rotaciji, neki su bili roviti a neki pod suspnzijama pa nisu mogli biti u kombinaciji za prvi tim. Ovo nije nikakav “alibi“ nego je surova realnost sa kojom smo se morali nositi sve do poslednje utakmice ove jeseni – tvrdi Žižović.

TESTNA REKLAMA

Tokom zimske pauze menadžmet kluba radiće na dovođenju pojačanja, ali su u klubu spremni i na odlaske, prva lasta koja bi mogla napustiti redove “Plavih“ je Aleksandar Glišić.

– Za sada su svi pod ugovorom ali vjerujem da će biti korekcija i oko odlazaka iz kluba. Sigurno je da će nas napustiti Aleksandar Glišić kome je ugovor istekao pa je u potrazi za inostranim angažmanom. Okosnica tima ostaje ali su nam prijeko potrebna pojačanja u svim linijama, tako da je pred nama u klubu iako je sezona završena radna atmosfera u potrazi za pojačanjima kako bi pripreme dočekali komletirani – kaže na kraju trener Radnika Mladen Žižović.

Trener Mladen Žižović je za početak priprema odredio 14. januar, kada će u 13. časova izvršiti prozivku na Gradskom stadionu. Prvi dio priprema Radnik će odraditi u Bijeljini, a desetak dana kasnije ekspedicija Radnika odlazi u Budvu gdje će brusiti formu do početka proljećnog dijela šampionata.
 
Izvor: fkradnik

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...