U prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske u Banjaluci je održan radni sastanak predsjednika Vice Zeljkovića sa delegacijama sedam područnih saveza koje su predvodili predsjednici. 

Bilo je mnogo tema za razgovor, a najviše se razgovaralo o predstojećim izborima po područjima, kao i na republičkom nivou u 2024. godini. 

-Još jednom su usaglašeni stavovi oko izbornog procesa, te u jedinstvu svih sedam područnih saveza krećemo u izbore na svim nivoima. Razgovarali smo o raspodjeli mjesta i zastupljenosti saveza, ali će prije same izborne Skupštine, koja je zakazana na Vidovdan ove godine, biti održan još jedan radni sastanak na kome će biti utvrđeni svi detalji – istakao je Vico Zeljković, predsjednik Fudbaskog saveza Republike Srpske.

Sastanku su još prisustvovali potpredsjednik FSRS Bojan Kušljić, generalni sekretar Dejan Lukendić, te predsjednici područnih saveza PFS Sarajevsko-romanijske regije Milorad Lale, PFS Prijedor Mile Mandić, PFS Gradiška Miloš Brkić, PFS Doboj Miroslav Kršić, PFS Trebinje Žarko Laketa, PFS Semberija-Majevica-Birač Radika Marić i PFS Banjaluka Darko Ljubojević.

Vico Zeljković je dobio jedinstvenu podršku svih sedam područnih saveza u kandidaturi za novim predsjednički mandat u Fudbalskom savezu republike Srpske u periodu 2024 – 2028. godina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име