Bijeljinska publika je sinoć u okviru manifestacije "Otvorena scena" Centra za kulturu "Semberija" imala priliku da uživa u muzici koju su za njih izvodili Željko Đmura u pratnji "Kardio benda". Ovo nije novina, s obzirom da se i Željko, a i "Kardio bend" već tradicionalno, svake godine, odazove pozivu Centra za kulturu.

"Kao i prethodnih godina, uvijek smo tu u okviru manifestacije "Otvorena scena". Trudili smo se, zajedno sa našim prijateljem Željkom Đmurom, kao i uvijek da damo svoj maksimum i za Centar za kulturu i za naše sugrađane koji su bili sa nama. Nije prvi put da nastupamo sa Đmurom, već dugo godina sarađujemo i u sklopu kulturnih manifestacija, ali i na privatnim proslavama", rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini Željko Đukanović, šef "Kardio benda".

Kako kaže, potrudili su se da repertoar bude šarenolik, od starogradskih pjesama, do moderne muzike – svega po malo i malo za sve.

"Svake godine u ovo doba godina, ja sam tu i uvijek ću biti tu kad god me pozovu, rado ću se odazvati i rado biti gost. Sa svojim sugrađanima uživamo u lijepom vremenu, prelijepom ambijentu i raspoloženju. Volio bih da mnogo češće imamo ovakva kulturna dešavanja i da se družimo ne samo u okviru "Otvorene scene" i Nikoljdanskog koncerta SKUD "Semberija"", rekao je Željko Đmura i dodao da je sigurno uvijek negdje prisutna mala pozitivna trema kada se nastupa pred svojim sugrađanima.

"Kažu da je najteže nastupati u svom gradu, pred svojom publikom, jer to su uglavnom bliski ljudi, prijatelji, sugrađani sa kojima se susrećeš svaki dan i prisutna je, sigurno, pozitivna trema. "Kardio bend" i ja smo već uigrana ekipa. Oni tačno znaju šta ja volim, šta pjevam, šta mi najbolje leži i bukvalno poslije toliko zajedničkih godina rada nema potrebe da se uvježbavamo, sve je uglavnom "na prvu"", iskren je Đmura.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име