“Za zdrav stil života“ – Uspješno završena besplatna Škola plivanja za najmlađe Ugljevičane

Datum:

Share post:

U Ugljeviku je danas uspješno završena besplatna Škola plivanja za 130 djece uzrasta od pet do 15 godina koja je u cjelosti finansirana iz lokalnog budžeta.

Trener Škole plivanja Mladen Stevanović rekao je da se projekat besplatne škole plivanja uz podršku opštine Ugljevik realizuje već sedmu godinu zaredom.

“Djeca koja su imala određeni strah od vode, ili nisu imala priliku da plivaju danas samostalno bez straha ulaze u vodu, plivaju i generalno uživaju u vodi. Tako je naš cilj ove godine u potpunosti ispunjen, a to je smanjenje broja neplivača”, pojasnio je Stevanović.

On je čestitao svim mališanima a zahvalio opštini Ugljevik jer je u poptunosti finansirala obuku plivanja.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić, zajedno sa saradnicima uručio je polaznicima diplome o uspješno završenoj obuci plivanja.

Perić je naglasio da je cilj rukovodstva opštine da svi građani njeguju zdrav stil života a posebno najmlađi stanovnici.

“Veliko je zadovoljstvo vidjeti ovoliko djece koji vode zdrav stil života, a posebno jer je ovaj projekat postao tradicionalan”, rekao je Perić.

On je istakao da se u opštini Ugljevik vodi računa o najmlađima kroz razne projekte počev od besplatne Škole sporta, fudbala, plivanja i drugih.

“Pokušavamo da od najmlađih uzrasta, djecu učimo da je fizička aktivnost važna, a posebno u ovim vremenima punih izazova, te da kroz razne aktivnosti i sportove budu zdravi”naveo je Perić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PUCANJ KOJIM JE POČEO RAT: Dan kada je ubijen srpski svat Nikola Gardović

Na današnji dan 1992. godine ispred Stare pravoslavne crkve na Baščaršiji Ramiz Delalić zvani Ćelo ubio je srpskog...

Danas je praznik Svetog Teodora Tirona

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju praznik Svetog Teodora Tirona, hrišćanskog svetitelja i velikomučenika. Riječ "tiron" znači...

BIJELJINA: Novo rukovodstvo mladih NPS – Katarina Stević, Bojan Perić i Teodora Pavlović (foto)

Sinoć je u Bijeljini održan izbor rukovodstva Aktiva mladih Narodne partije Srpske. Dosadašnji predstavnici AM su se zahvalili na...

TRIVIĆEVA: Stanivuković je “Dodikov čovjek”, biću kandidat za gradonačelnika Banja Luke

“Očekujem podršku opozicije, biću kandidat za gradonačelnika” Trivićeva ponovila da je Stanivuković “Dodikov čovjek” Ostajem pri stavu da ću...