Za održavanje i čišćenje saobraćajnica i javnih površina oko 200.000 KM /VIDEO/

Datum:

Share post:

Hladnije vrijeme i snježne padavine neće iznenaditi dežurne službe u Bijeljini.

Kako kažu, obilnije snježne padavine dočekuje sprema radna mehanizacija, abrazivni materijal i ljudstvo. U bijeljinskom preduzeću Komunalac koje tokom zimskih mjeseci brigu vodi o održavanju i čišćenju javnih površina ističu da su posao vrijedan oko 25.000 maraka spremni savjesno obaviti. Na lageru je oko 5 tona industrijske soli, a na akciju spremno čekaju radne mašine i lopate, pa uvjeravaju da će trotoari, pješački prelazi i druge javne površine biti blagovremeno čišćene tokom zimske sezone.

Prioritet je čišćenje javne površine ispred zgrade Gradsske uprave  i uklanjanje snijega sa Gradskog trga, napominje Stjepanović.

Na nedavno održanoj sjednici Štaba za vanredne situacije Grada Bijeljina gradonačelnik Bijeljine je rekao da je za rad dežurnih službi tokom zimske sezone iz budžeta grada izdvojena suma od oko 200.000 KM.

Imajući u vidu činjenicu da je posao raspoređen u četiri lota, za očekivati je da će usljed snježnih padavina ulice, putevi i javne površine u Semberiji biti prohodne i čiste tokom zimskih mjeseci.

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Završen Sajam turizma u Beogradu – Bijeljina pokazala svoje turističke potencijale (foto)

U Beogradu je završem 45. Međunarodni sajam turizma na kojem je po prvi put ove godine Bijeljina imala...

Srpsku očekuje novi rast cijena polovnjaka

Zbog nedostatka novih automobila na tržištu, ali i zbog povećane potražnje za polovnim četvorotočkašima, a manje ponude, porasla...

Poljoprivrednicima u Srpskoj mehanizacija iz Bjelorusije

Tokom zvanične posjete Bjelorusiji, delegacija Republike Srpske, dogovorila je posebnu liniju podsticajnih sredstava poljoprivrednicima za nabavku traktora, mehanizacije...

NESTOROVIĆ: Dodik mi jeste pomogao, ali on nije rasturio pokret!

Predsjednik Srpske Milorad Dodik nam je otvorio oči i ukazao na to kakvi su nam ljudi u stranci,...