X pokreće video streaming uslugu

Datum:

Share post:

Uskoro ćete moći gledati omiljene X klipove duge forme direktno putem vaših SmartTV uređaja, poručio je Elon Mask, vlasnik mreže X.

Tako će se uskoro lansirati video streaming usluga koja će omogućavati gledanje dugih formi klipova direktno putem SmartTV uređaja.

Tačnije, to će se moći putem aplikacije koja će omogućiti gledanje klipova na Samsung TV i Amazon Fire TV uređajima. Spomenimo i da Elon Mask tvrdi da će “X biti fokusiran na video sadržaj”, a što ukazuje na širenje ponude izvan klasičnih boxova koji prenose sadržaj na veće ekrane. Prema njegovim riječima, većina posjetitelja X-a gleda klipove u osam od deset slučajeva.

Ova novina dolazi nakon prilično loših vijesti za ovu mrežu koja bilježi veliki pad korištenja stranice od čak 30 posto u odnosu na prošlu, 2023. godinu.

Ipak, X se trudi i na drugim poljima kako bi ostao relevantan i popularan, posebno zbog toga što su se smanjili resursi za kreatore i oglašivače. Tako je pokrenuta jedna od promjena koja uključuje uvođenje alata za oglašivače i to kako bi oni mogli prikazivati oglase na odabranim kreatorima premium sadržaja, uključujući video oglase prije reprodukcije. A što se tiče dužih videozapisa, bit će zanimljivo vidjeti hoće li moći privući pažnju korisnika na Samsung i Fire TV uređajima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: racunalo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vijore se zastave, hiljade učesnika stiglo na Trg Krajine: Sve spremno za miting „Srpska te zove“ (foto,video)

Na Trgu Krajine se uoči mitinga "Srpska te zove" okupilo, prema procjeni novinara, više od 10.000 građana, koji...

Selak (SPS) i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u Banjaluci uoči narodnog skupa “Srpska te zove”

Predsjednik SPS Goran Selak i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin sastali su se u Banjaluci uoči narodnog skupa...

ČEDOMIR JOVANOVIĆ: ’’Je li se desio genocid u Srebrenici? Jeste. I tačka!’’ (foto,video)

Srpskom narodu ponovo pokušava da se nametne epitet genocidnog rezolucijom o Srebrenici koja će biti predstavljena u Ujedinjenim...

STEVANDIĆ: Brnabićeva stiže u Narodnu skupštinu RS i obraća se na skupu „Srpska te zove“

Ana Brnabić, predsjednica Skupštine Srbije, trebala bi da uskoro dođe u Narodnu skupštinu RS, potvrdio je Nenad Stevandić,...