Windows 11 dobija popravku ozbiljnog problema

Datum:

Share post:

Korisnici se već par nedjelja žale na problem koji Windows 11 ima, ali je sada konačno stiglo rješenje.

U pitanju je „bag“ zbog kojeg je taksbar nestajao sa ekrana nakon posljednjeg ažuriranja operativnog sistema, ali je novom „zakrpom“ ovo popravljeno.

Oni koji su imali pristupa Windows Insider programu ove nedjelje, rekli su da je ovaj problem jedan od onih koji će biti rješeni, pa tako neće više bili praznog prostora onde gdje je inače taskbar stajao.

Ovo nije čak ni jedini problem sa taskbarom, jer su neki korisnici prijavljivali da im se, takođe, dešava i da se prilično dugo učitava nakon što se računar uključi.

Windows 11 je tako osmišljen i dizajniran da je taskbar zapravo primarni način na koji korisnici mogu da kontrolišu šta se dešava na ekranu, odnosno da uključuju aplikacije i rade sve ostalo što im je potrebno.

Trenutno, novo ažuriranje koje ovo popravlja je dostupno samo za Beta, Dev i Canary kanale u okviru Windows Insider programa, što znači da je i dalje u fazi testa. Obično se odavde stvari brzo pošalju „u etar“, pa ćemo ga vjerovatno vidjeti i globalno u skorije vrijeme.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U bijeljinskoj Bolnici otvorena još jedna angio sala (foto, video)

Danas je u bijeljinskoj Bolnici "Sveti Vračevi" otvorena još jedna angio sala. Svečana ceremonija počela je u 12.00...

ELEKTRO BIJELJINA: U srijedu remont TS „Kravica“, bez električne energije oko 1.300 kupaca

Saopštenje Elektro Bijeljine prenosimo u cjelosti: "U sredu 17. aprila 2024. godine, radnici „Elektro-Bijeljine“ izvodiće radove na godišnjem remontu...

Zbog „Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka 2024“ 18. aprila obustava saobraćaja u pojedinim ulicama

Saopštenje PU Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Povodom održavanja ,,Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka 2024“ i prolaska učesnika...

Umrla baka Draginja (95): Preživjela tifus i Jasenovac (foto)

Na praznik Prepodobnog Tita Čudotvorca, 15. april 2024. preminula je Draginja (Nikole) Balać. Baka Draga, rođena Kukić, rođena je...