WhatsApp uveo novu funkciju za slanje fotografija

Datum:

Share post:

Do sada smo imali mogućnost slanja najviše 30 slika odjednom preko WhatsApp-a svojim kontaktima, ali od sada ćemo ih moći da šaljemo 100, zahvaljujući najnovijem ažuriranju.

Pored toga, nadograđena verzija WhatsApp-a donosi i druga značajna poboljšanja, uključujući podršku za dodavanje naslova prilikom slanja dokumenata. Do sada je ova funkcija bila dostupna samo za fotografije i video zapise.

WhatsApp je takođe dodao podršku za duže grupne naslove i opise, a za korisnike koji vole da prilagođavaju svoj profil na WhatsApp-u, ažuriranje dodaje podršku za personalizovane avatare.

„Sada možete kreirati personalizirane avatare i koristiti ih kao naljepnice i fotografije profila. Idite na Podešavanja > Avatar da biste započeli“, kažu iz kompanije, prenose IT Vesti.

Sve ove promjene sada su aktivne na Android-u, a trebale bi se pokrenuti i na iPhone-u. Zanimljivo je da WhatsApp nije izdao službenu objavu u vezi sa novim funkcijama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MINISTAR NEŠIĆ: BiH i EUROPOL počeli zvaničnu saradnju – veliki korak približavanja BiH i EU

BiH konačno počela zvaničnu saradnju sa EUROPOL-om Bosna i Hercegovina počela operativnu saradnju sa EUROPOL-om; biće otvorena kancelarija Kontakt...

Kvadrat stana znatno poskupio

Za samo godinu dana završeni i prodati novi stanovi u Banjaluci su po kvadratu poskupjeli za čak 1.143...

Grad Bijeljina učesnik programa Provođenje Okvira za realizaciju ciljeva održivog razvoja

Grad Bijeljina je izabran da, kao jedan od osam opština i gradova i tri kantona, učestvuje u programu...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ: Kleveta i neovlašteno prikazivanje kažnjavaće se novčano ili zatvorom

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske propisana su krivična djela kleveta i neovlašteno objavljivanje...