WhatsApp testira prikaz poruka koje je moguće vidjeti samo jednom

Datum:

Share post:

​Jedna od novijih WhatsApp beta verzija za Android donosi nam novu funciju prikaza poruka. Te poruke bićete u mogućnosti vidjeti samo jednom.

Sajt “WABetaInfo” došao je do informacija o novoj funkciji, koja se testira u 2.22.25.20 beta verziji WhatsApp aplikacije za Android, a odnosi se na novi način prikazivanja poruka.

WhatsApp već ima opciju sa porukama koje se same brišu, odnosno nestaju nakon 24 sata, sedam ili 90 dana. Sada je tu i mogućnost da poruka može da se pogleda samo jednom, prije nego što nestane.

Nakon što se pogleda, poruka se više neće prikazivati ni pošiljaocu ni primaocu. Nešto slično WhatsApp već nudi za fotografije i video fajlove.

Za novu opciju prikaza će postojati i novi taster, smješten pored polja za unos poruka, a na slici tastera se nalazi katanac.

Nova opcija nestajanja poruke nakon što se pročita biće korisna kada se dijele bitne informacije koje želite da odmah nestanu sa telefona.

Očekuje se da će i u ovom slučaju biti blokirana mogućnost kreiranja snimka ekrana, kao i da neće biti moguće prosljeđivanje i kopiranje ovakvih poruka, prenosi “b92”.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: pixabay.com
Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...