WhatsApp testira prikaz poruka koje je moguće vidjeti samo jednom

Datum:

Share post:

​Jedna od novijih WhatsApp beta verzija za Android donosi nam novu funciju prikaza poruka. Te poruke bićete u mogućnosti vidjeti samo jednom.

Sajt „WABetaInfo“ došao je do informacija o novoj funkciji, koja se testira u 2.22.25.20 beta verziji WhatsApp aplikacije za Android, a odnosi se na novi način prikazivanja poruka.

WhatsApp već ima opciju sa porukama koje se same brišu, odnosno nestaju nakon 24 sata, sedam ili 90 dana. Sada je tu i mogućnost da poruka može da se pogleda samo jednom, prije nego što nestane.

Nakon što se pogleda, poruka se više neće prikazivati ni pošiljaocu ni primaocu. Nešto slično WhatsApp već nudi za fotografije i video fajlove.

TESTNA REKLAMA

Za novu opciju prikaza će postojati i novi taster, smješten pored polja za unos poruka, a na slici tastera se nalazi katanac.

Nova opcija nestajanja poruke nakon što se pročita biće korisna kada se dijele bitne informacije koje želite da odmah nestanu sa telefona.

Očekuje se da će i u ovom slučaju biti blokirana mogućnost kreiranja snimka ekrana, kao i da neće biti moguće prosljeđivanje i kopiranje ovakvih poruka, prenosi „b92“.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: pixabay.com
Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu… prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju za pravljenje “osjene tijela krstom“…

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu... prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju...

Isplaćeno 361.572 KM podsticaja za premiju za povrće

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 361.572 KM obaveza po osnovu podsticaja za razvoj...

Nedostaje još 1.000 KM! Nataša Ćejić treba pomoć dobrih ljudi da bi se izliječila (foto)

Nataši Ćejić sa samo 26 godina odstranjena je žučna kesa, ali borba za zdravlje i dalje traje. Nedostaje...

Teodora Terzić iz Bijeljine – jedina žena među 65 vitezova, plivala za Časni krst (foto, video)

Zahvaljujući medijima, i ove godine imali smo priliku da vidimo ko je sve zaplivao za Časni krst na...