VUKANOVIĆ NE IDE NA SKUP PODRŠKE VUČIĆU: „Šta će Jelena Trivić i ostali lideri opozicije dobiti što će stajati pored Dodika u Beogradu“ (video)

Datum:

Share post:

Lider Liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović, ne ide na okupljanje građana 26. maja u Beogradu, na koje ih je pozvao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je obrazložio, Za pravdu i red ostaje dosljedna i principijelna i neće se miješati u izbore, politička dešavanja u Srbiji.

– Smatramo da su međusobna miješanja i podrške vlasti nekorektni jer narod u Srpskoj i Srbiji treba da odluči ko će biti vlast bez miješanja, tutora i nametanja sa strane. Ne idemo na skup opozicije niti podrške Vučiću, ni ranije nismo prihvatili ničiji poziv i smatramo da je to najkorektnije – objavio je Vukanović na svom blogu.

Istovremeno, zamjera liderima opozicije u Srpskoj koji u Beogradu planiraju da stoje uz Milorada Dodika.

– Prvo sinoć Jelena Trivić, a potom danas i Milorad Dodik, vjerovatno narednih dana i preostali lideri parlamentarnih stranaka, velika većina sigurno, najavljuje dolazak sa pristalicama na miting podrške Vučiću 26. maja u Beogradu, utrkuje se da se dodvore predsjedniku Srbije. Nisu nam jasni takvi stavovi, šta će Jelena Trivić i ostali lideri opozicije koji odu dobiti što će stajati pored Dodika u Beogradu, uz to će oni biti statisti, a Dodik držati govor, ali to oni trebaju objasniti svojim pristalicama – smatra Vukanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Međunarodna nagrada stigla u Ugljevik: Dejanu Jovičiću iz JUŠSC „Mihailo Petrović Alas“ prvo mjesto za poeziju

Ugljevičanin Dejan Jovičić učenik prvog razreda Srednjoškolskog centra "Mihailo Petrović Alas" osvojio je prvo mjesto u kategoriji srednjih...

Dragan Stojković PIKSI “istjerao svoje“: UEFA popustila i donijela odluku o broju igrača na Evropskom prvenstvu

Selektori će na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj ovoga ljeta moći da vode 26, umjesto dosadašnjih 23 igrača, prema...

NOVO IME – NOVI POČETAK: Na koji način SDS planira da izađe iz problema zbog sankcija i gašenja računa? (foto)

-Cilj je da Srpska demokratska stranka nastupi na izborima pod svojim imenom (SDS) i sa svojim računom, ali...

DODIK: Rezolucija o Srebrenici vodi BiH ka mirnom razlazu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da srpski narod nikada neće pristati na narativ političkog Sarajeva i...