Predsjednik Vlade Srbije Miloš Vučević i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković obišlsu danas dva velika projekta u Novom Sadu, odnosno, gradilište nove toplane i novoizgrađenu podzemnu garažu u centru grada.

– Izgradnja toplane „Majevica“ još jedan je dokaz brige državnih vlasti o kvalitetu života Novosađana. Ovo je prva toplana koja se gradi u našem gradu posle više od 40 godine – istakao je Vučević.

Istakao je da će nova toplana dugoročno obezbijediti kvalitetno, pouzdano i efikasno snabdijevanje toplotnom energijom ovaj dio grada.

– Ljudima zaduženim za realizaciju ovog projekta želim puno sreće u daljem radu, a dragim sugrađanima mnogo toplih zima – rekao je Vučević.

Vučeviće je rekao da se Novi Sad svakim danom razvija i raste.

– Ponosan sam na svoj Novi Sad i to što su lokalne vlasti prepoznale potrebu naših sugrađana za izgradnjom novih nadzemnih i podzemnih garaža.  Danas obilazimo jednu od četiri nove javne garaže u izgradnji koja se nalazi kod zgrade Banovine. U pitanju je moderna podzemna garaža koja će se prostirati na 6280m² i sadržati 167 parking mjesta-
Ovakvi projekti dokaz su da vlast osluškuje potrebe svog naroda i čini sve da narod živi bolje, ljepše i udobnije – naveo ej Vučević.

Stanivuković je rekao da će Banjaluka po uzoru na Novi Sad početi sa izradom projekta za podzemne i nadzemne javne garaže.

– Tako ćemo, uz 400 parking mjesta koja će na ljeto biti završena u samom centru grada, dobiti značajan broj parking mjesta u našem gradu – rekao je Stanivuković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtrs.tv

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име