VRIJEME SUTRA nestabilno sa padavinama

Datum:

Share post:

Jutro pretežno oblačno od centralnih predjela sjeveroistok, istok, jugoistok i jug. Na sjeveru, zapadu i jugozapadu vedro s lokalnom maglom. Na krajnjem istoku moguća rosulja iz niske stratusne oblačnosti.

Tokom dana sunčano i sa sunčanim intervalima, a popodne sa po kojim pljuskom samo na istoku. U kasnije poslijepodne novo naoblačenje sa zapada donijeće zapadu i sjeveru po koji pljusak, a uveče i u noći prema petku oblačno vrijeme uz prolazno umjerenu kišu, zatim slabu, koja će se u noći širiti na istok. Na jugu preko dana više sunca, popodne promjenljivije uz mogućnost rjeđih pljuskova.

 
Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, tokom dana jak, poslijepodne u slabljenju i okretanju na zapadni. Na jugu umjerena do jaka bura, poslijepodne u slabljenju.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha od 6 do 11 stepeni, u višim predelima od 3 stepena. Najviša dnevna temperatura vazduha u većini predjela od 15 do 20 stepeni, na sjeveru i jugu do 22 stepena, u planinama od 11 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Trebinje 19, Novi Grad, Prijedor, Srbac 17, Banjaluka, Bileća, Doboj 16, Bijeljina 15, Ribnik 14, Višegrad, Nevesinje, Foča, Šipovo 13, Drinić, Zvornik, Mrkonjić Grad, Rudo 12, Srebrenica 11, Gacko 10, Sokolac 9, Kalinovik 8, Han Pijesak 6, Čemerno 4 stepeni Celzijusovih.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KARAN, MINISTAR MUP RS: Policijski službenici moći će da rade do 55. godine

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske ubrzo će pokrenuti inicijativu za promjenu zakonskih odredbi koje propisuju uslove za penzionisanje...

Đurđevdanske svečanosti u Loparama

Povodom obilježavanja Dana opštine Lopare i krsne slave opštine - Đurđevdana i ove godine će u Loparama biti...

ŽELJKA CVIJANOVIĆ: BiH nije priznala samoproglašeno Kosovo, ne može podržati ni članstvo u Savjetu Evrope

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je na današnjoj vanrednoj sjednici, koja je sazvana na njen zahtjev,...

JANJIĆ: Podržimo fudbalere našeg Radnika sutra u borbi za titulu i povratak u Premijer ligu BiH

FK ’’Radnik’’ sutra igra protiv Omarske. -Podržimo naš Radnik sutra u borbi za titulu i povratak u Premijer ligu...