Vladana Runjevac iz Bijeljine osvojila Kilimandžaro (foto)

Datum:

Share post:

Vladana Runjevac iz Bijeljine je osvojila Kilimandžaro, jedan od 7 najviših vrhova na svijetu, 7 samita, Krov Afrike ili kako ga sve već zovu te njen FB status prenosimo u cjelosti:

Popela je ekipa od 15 članova. Kako nam je bilo, najbolje mi znamo. Koliko je trebalo snage, volje, upornosti do cilja.

Inače na Kilimandžaru imaju tri istaknuta vrha, kada smo došli do prvog (Gilmant Point 5685m) već vidno slomljeni, mnogi od nas smo planirali tu i da se zaustavimo, međutim, Snežana je pokazala prstom na Uhuru (najviši vrh i krunu ovog putovanja)!

Reče: ‘Eno ga Uhuru!’

Učinio se jako blizu, i kontam kad sam došla do Gilmanta mogu još malo… e to malo me dokrajčilo!

Uspela jesam, ali kako.. znam samo ja.. !

Imala sam tu čast da budem dio sjajne ekipe, pune entuzijazma i vedrine! Svaki dan je bio okupan smijehom, šalom i međusobnim bodrenjem!

Pivo nećemo spominjati!

Kući sam se vratila bogata za jedno prelijepo druženje i neke nove klince i klinceze koji su od sad moji prijatelji, jer…’zajedno smo mnogo toga prošli..!’ neko je opjevao.. a ja doživjeh svu pjesmu uživo!

Moram da naglasim da sam krenula ‘na slepo’ bukvalno nikog nisam poznavala.. ali sad slobodno mogu reci HVALA EKIPO- najbolji ste, zahvalna Bogu za svaki tren zajednički!

Nijedna grupa nije sve članove popela na vrh osim naše…!!!!

I cijelo vreme mi je u glavi bila ona stara izreka ‘neko ima pare a neko drugare!’

Mene su moji drugari za ovu ekspediciju opremili kao špajz pred Slavu

Uključili su se tu svi od Semberije do Sarajeva!

Hvala Mileni, Nerku, Danijeli, Ines, Mladenu, Denisu, Miru K., Tomislavu C., mojim prijateljima koji su me bodrili i otklanjali moje strahove i strepnje Milevi R., Goci Satari, mom treneru Irini koja me tjerala i pomjerala sopstvene granice na treningu..!

I naravno hvala mojoj porodici koja me trpi i preživljava sve moje fiks ideje cijeli zivot..!

P.S I da znate da sam plakala kao malo dijete kada sam se uzverala gore…

samo neka mi neko kaze da je Kilimandžaro lagan i nije zahtjevan..Idi brale pa da vidiš i osjetiš tu ‘lakocu’.. ! Huna Matata!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na pragu nove građevinske sezone kvadrat stana mogao bi da bude skuplji i do 20 odsto

U Bijeljini u posljednje dvije godine nisu zabilježeni smanjena potražnja, niti pad cijena stanova. Naprotiv, rast cijena nekretnina...

Održana proširena sjednica GrO SNSD Bijeljina

Večeras je održana proširena sjednica GrO SNSD Bijeljina Kroz više diskusija u demokratskoj i pozitivnoj atmosferi, obrađeno je više...

KMF “Radnik MD Shop” u polufinalu Kupa BiH

KMF "Radnik MD Shop" u polufinalu Kupa BiH Izgleda da mostarska klima odgovara futsalerima iz Bijeljine. Večeras je KMF...

KABINET GRADONAČELNIKA: Bijeljinski fudbalski savez da izađe iz ofsajda! (foto)

Saopštenje za javnost Kabineta gradonačelnika Bijeljine prenosimo u cjelosti: Opštinski fudbalski savez (OFS) Bijeljina nastavlja sa kabadahijskim ponašanjem, igrajući...