Saopštenje direktora Razvojne agrncije Bijeljina Marka Vlačića, povodom izjave Gradonačelnika Ljubiše Petrovića, prenosimo u cjelosti:

”U vezi sa javnim nastupom gradonačelnika u emisiji “Mat” i objave na portalu “Dešavanja u Bijeljini”, u obavezi smo da javnost upoznamo sa istinom i pravim stanjem stvari

Gradonačelniče,

ne znamo zasto sve prihvatate lično, ali za ove 4 godine ste trebali naučiti da usvojeni budžet je “Sveto slovo” i da se mora poštovati.

Nismo Vam mi krivi sto ste podijelili milione na plate ljudi koji nemaju sistematizovana mjesta i razna davanja koja nisu imala zakonskog osnova.

Razvojna agencija ima svoj pravilnik, UO, budžet, plan i program rada…ukoliko se nismo pridržavali tih smjernica podnosimo svi ostavke, a ako ste Vi radili po zakonu i pratili budžet, gdje su pare????

Zašto kasni isplata podsticaja za mlade preduzetnike do 35 godina punih 5 mjeseci, kada su sredstva planirana u budžetu??? Zašto se ne uplaćuju doprinosi već par mjeseci unazad, doktori nas vraćaju sa zakazanih pregleda, jer nemamo ovjerene knjižice???

LJUBIŠA PETROVIĆ: Razvojna agencija se nije konsultovala sa Gradskom upravom – Slijedi isplata preduzetnicima

Nemamo namjeru da ulazimo u dalju polemiku sa Vama, posebno u dane kada se slavi Vaskrs i Đurđevdan, ali stvarno nema smisla da koristite medije za plasiranje dezinformacija.

Vjerovatno Vas nisu ni sportisti pitali kada da počnu sezonu, pa iz tog razloga i njima kasne budžetom obezbjeđena sredstva.

Želimo Vam puno uspjeha i zdravlja, kako Vama tako i Vašoj porodici i sretne predstojeće praznike!!!”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име