Višković sa funkcionerima Srpske: 228 učesnika na sastanku

Datum:

Share post:

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, zajedno sa ministrima, održaće danas, u 10.00 časova, sastanak sa gradonačelnicima, načelnicima opština, direktorima javnih preduzeća, predstavnicima institucija i ustanova Republike Srpske.

Sastanku u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske prisustvovaće 228 učesnika iz cijele Republike Srpske, a ovom prilikom biće im predstavljene mogućnosti i načini saradnje na projektima sa Saudijskim fondom za razvoj.

Savjetnica ministra u Ministarstvu za naučno tehnološki razvoj i visoko obrazovanje i profesorica na Еkonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci Željana Jovičić upoznaće učesnike sa procedurama koje je neophodno provesti u određenom vremenskom roku, kako bi projekti bili uspješno realizovani. 

Ministarstvo za naučno tehnološki razvoj i visoko obrazovanje Republike Srpske do sada je započelo i uspješno provelo kraju evaluaciju na dva projekta sa Saudijskim fondom za razvoj.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Uspješno izvedena pokazna vježba “Spasavanje 24 – Bratunac” (foto)

U Bratuncu je juče uspješno izvedena pokazna vježba „Spasavanje 24 - Bratunac“, koju je Republička uprava civilne zaštite...

DODIK NAKON SASTANKA SA BLANAROM “BiH u EU može samo bez Šmita i stranih sudija” (foto)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je nakon sastanka sa ministrom inostranih poslova Slovačke Jurajem Blanarom da je...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

Dvanaest beba rođeno je u Banjaluci, po četiri u Bijeljini i Gradišci, u Zvorniku tri, po dvije u...

VRIJEME DANAS toplo i promjenljivo oblačno

Ujutru i prepodne umereno do pretežno oblačno, oko reka i po kotlinama ponegde magla. Na jugu i krajnjem...