Viber dostupan u Microsoft i Samsung Galaxy onlajn prodavnicama

Datum:

Share post:

Viber aplikacija je sada dostupna za preuzimanje i u Microsoft Store-u i Samsung Galaxy Store-u.

Taj novitet omogućuje široj globalnoj zajednici da preuzme Viber aplikaciju za svoje Windows desktop računare i Samsung mobilne uređaje.

Približno 90% Viberovih desktop korisnika dolazi sa Windows uređaja, a 38,1% mjesečno aktivnih korisnika na androidima posjeduje Samsung uređaje – pa je ovim veća pristupačnost aplikaciji važna vijest za obe navedene velike grupe korisnika.

Novo ažuriranje će omogućiti novim korisnicima da sa obe velike platforme bez napora preuzmu Viber aplikaciju.

TESTNA REKLAMA

Microsoft je oduvijek bio jedan od najpouzdanijih partnera koji nudi najnoviju prvoklasnu tehnologiju za svoje uređaje, gdje je više od 669.000 aplikacija dostupno za preuzimanje u Microsoft App Store-u. Desktop verzija Vibera, koja je dostupna u Windows Store-u omogućuje korisnicima pozive i slanje poruka putem Vibera direktno s kompjutera ili laptopa, što je veoma popularna opcija među njima.

Desktop verzija može se koristiti za sve – od komunikacije s voljenima do rukovođenja poslom, za grupne pozive, interakcije kroz Viber Kanale i postavljanje podsjetnika.

Takođe, posebna pogodnost spomenute verzije jeste što smanjuje naprezanje očiju time što omogućuje korisnicima da sinhronizuju aktivnosti na mobilnoj verziji Vibera s većim ekranom na desktop aplikaciji.

Samsung Galaxy Store dostupan je u 125 zemalja. Zahvaljujući milijardama aktivnih korisnika širom svijeta u obe prodavnice, Viber će biti dostupan ogromnim i konstantno rastućim bazama korisnika na obe platforme.

Prethodno, Rakuten Viber je dostigao izvanredan jubilej premašivši milijardu preuzimanja na Google Play Store-u za android uređaje. Aplikacija je takođe dostupna u Apple, Huawei i Xiaomi onlajn prodavnicama.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: pixabay.com
Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...

Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS - Pokret Uspješna Srpska - Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska...