VEČERAS od 19.00 časova u Bijeljini DODIK, MILIČEVIĆ, VUKANOVIĆ I TRIVIĆ

Datum:

Share post:

Građani Bijeljine imaće priliku da u nedjelju, 19. marta od 7.00 do 19.00 časova na Referendumu koji će biti održan, na biračkim mjestima glasaju ZA ili PROTIV opoziva Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

Tim povodom, aktuelni Gradonačelnik Bijeljine, ali i Narodna koalicija „Pokrenimo Bijeljinu“ (16 stranaka), organizuju centralne tribine u Bijeljini.

Obje tribine su zakazane za večeras u 19.00 časova.

Kako stoji u najavi koja je medijima došla iz Gradske uprave, u Centru za kulturu „Semberija“ građani Bijeljine će imati priliku da razgovaraju sa Gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem kome će se pridružiti načelnik opštine Teslić i v.d. predsjednika Srpske demokratske stranke Milan Miličević, narodni poslanik Nebojša Vukanović i prof. dr Jelena Trivić.

S druge strane, u Gradskom bioskopu, biće organizovana velika tribina Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“, gdje će se građanima obratiti predstavnici koalicije, a tribini će prisustvovati i predsjednik Republike Srpske i SNSD RS Milorad Dodik.

Narodna koalicija, nakon tribine, građanima Bijeljine poklanja i koncert sugrađanina Dušana Sekulića, virtuoza na harmonici i njegovog orkestra.

Mediji su pozvani na oba događaja i imaće priliku da Bijeljincima predstave obraćanja obje strane i prikažu kako sugrađani reaguju na njihove razloge ZA i PROTIV.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Predstavnici Privredne komore RS i PPK Bijeljina posjetili firmu „Rakić Komerc“ iz Batkovića

"Rakić Komerc" iz sela Batković kod Bijeljine bavi se proizvodnjom i prodajom konzumnih jaja, stočne hrane i proizvodnjom...

BIJELJINA: Otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture (foto, video)

U Bijeljini je danas otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture „Bijeljina-turist 2024“. Sajam ove godine okuplja 88...

LOPARE: Predstavljen projekat promocije poljoprivrednih potencijala Opštine (foto)

Prezentacija projekta pod nazivom „Promocija poljoprivrednih i turističkih potencijala opštine Lopare“, koji realizuje Turistička organizacija opštine Lopare, u...

STANIVUKOVIĆ O “PUTU“ IGORA RADOJIČIĆA: „Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“ (foto)

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prokomentarisao je, formiranje pokreta "Svojim putem", na čijem čelu će biti Igor Radojičić, bivši...