VASKO TODIĆ: Temelji novog objekta Stojića kuće u Patkovači je završen – nastavljamo dalje sa dobrim ljudima (foto)

Datum:

Share post:

Vasko Todić, prvi organizator za pomoć porodici Stojić iz Patkovače čija kuća je izgorjela u požaru je javnost putem svog FB profila obavijestio da je temelj novog objekta Stojića kuće u Patkovači završen uz poruku da se nastavlja dalje sa dobrim ljudima  te post prenosimo u cjelosti:

Ako ste se pitali zašto je prošla nedelja na mom profilu bez izvještaja sa gradilišta Stojića kuće, evo i odgovora.

TODIĆ U PATKOVAČI: Ikona Svetog Đorđa ostala netaknuta na zgarištu porodične kuće Stojića (foto, video)

Do nedelje nismo imali značajnih operacija u 1.fazi izgradnje objekta ali danas 6.marta možemo s ponosom i velikom iskrenom srećom i najvećom zahvalnosti prema svima Vama donatorima, reći da je temelj novog objekta završen.

Izvođači radova upravo okončane faze bili su Dean Ignjatovic Hamer Group, Dusko Bojic Prizma, Zoran Stevanović ZG Inžinjering, Vladimir Gutić Instel, Milan Markiza Markovic , Siniša Jovanović, Ilija Simić, Danimir Rakic Monterm, inž.Rado Stević sa saradnicima i mnogi drugi koji će biti ubilježeni u posebne spise o ovom djelu koje čini dobar narod.

U narednoj fazi očekuje se montaža stambenog objekta do tzv.sive faze za što su obezbjeđena sredstva zahvaljujući svima Vama koji ste prihvatili akciju.

Ovo pišem objektivnoj javnosti i mojim prijateljima i publici koju sam uspio motivisati da zajedno učestvujemo u blagodarivanju koje je počelo u najsvjetlije dane Januara kada smo postavili humani cilj i evo još traje.

Prvi veliki korak je iza nas. Još jednom, Hvala!

Molim moje prijatelje enterijeriste i izvođače unutarnjih radova koji slobodoumno najaviše učešće da se pripreme.

I njima velika podrška i riječi zahvalnosti!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Nemanja Gruban, odbornik u Skupštini Prijedora, pristupio Selaku i SPS

Nemanja Gruban, odbornik u Skupštini Prijedora, pristupio SPS-u Nakon razgovora sa Goranom Selakom, predsjednikom Socijalističke partije Srpske, ovoj partiji...

Iran, uprkos napadu Izraela, na pragu da NAPRAVI NUKLEARNU BOMBU

Međusobni napadi Izraela i Irana još jednom su bacili svjetlo na činjenicu da ovaj sukob može da se...

Dragan Bojanić na čelu UFSI OFS Bijeljina

Dragan Bojanić je i zvanično potvrđen za predsjednika Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina. Njega su delegati izglasali...

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...