Vasilije Perić uoči krsne slave Ugljevika: Složno do uspjeha

Datum:

Share post:

Ugljevik je ostvario i ostvaruje u posljednje dvije decenije imponzantne rezultate u razvoju kraja, ali i razvoju svake kuće, porodice i domaćinstva, poručio je načelnik Ugljevika Vasilije Perić na večerašnjoj svečanoj sjednici Skupštine opštine u povodu krsne slave Svete Petke Paraskeve.

-Naša sela, ne samo da su približena gradu, već imaju skoro sve kao i grad. Ali,ne stajemo,jer je neophodno dalje modernizovanje svega što život znači i standard naših ljudi. Naši ljudi, njihov rad i život, i podrška njima, iz sve snage, naša je dužnost, obaveza ali i čast.Ovako divan, častan i vrijedan narod to zaslužuje. To zaslužuju naši dobri preci. To zaslužuju i naša mlada pokoljenja-rekao je Perić.

Slavimo naše uspjehe, uspjehe naših ljudi, posebno mladih, istakao je Perić.

Medalje i priznanja nagrađenima, povodom krsne slave opštine Ugljevik – Svete Petke, dodijelili su načelnik opštine Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Zoran Lazić.

TESTNA REKLAMA

Udruženje žena “Rudar” za istaknut humanitarni rad dobitnik je povelje-opštine Ugljevik.

Predsjednica Jelena Spasojević zahvalila je na priznanju i rekla da ovo udruženje broji aktivnih 20 članica koje su posvećene  humanitarnom radu već tri godine.

Zlatne medalje “Filip Višnjić” uručene su učenicima Marici Popović, Dejanu Todorović, Jovani Benović i Dragani Dimitrić.

Ovu medalju dobili su i Drago Simić i Marina Cvetanović iz Loznice, kao i Predrag Vujević, Živan Rikić, Radinka Lukić, Ranko Đokić i Milenko Naćić iz Ugljevika.Dobitnici zlatne značke za istaknut rad su Aktiv društva dobrovoljnih davalaca krvi „Perika Nešković“, D.o.o „Taras“, Mitrović Nebojša, Rajo Petričević i Marijana Mitrović.

Srebrnom značkom odlikovano je Kolo srpskih sestara “Sveta Marija Magdalina” pri hramu Svete Petke Paraskeve iz Ugljevika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

JELENA TRIVIĆ podržala Gradonačelnika Bijeljine (foto)

-Pozivam nadležne organe da ispitaju lice koje je nedvosmisleno uputilo prijetnje gradonačelniku Bijeljine dr Ljubiši Petroviću tokom skupštinskog...

LOVAČKI SAVEZ RS: Poziv korisnicima lovišta za dostavljanje informacija

U postupku sprovođenja Odluke o osiguranju članova lovačkih uduženja i njihovih lovaca gostiju, zatim osiguranju od opasnosti požara...

PETROVIĆ: U Skupštini je na snazi političko licemjerstvo (video)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, rekao je novinarima da je procenat izvršenja budžeta za kapitalna ulaganja za prvih devet...

JOVIČEVIĆ (DEMOS): Odgovor na inicijativu vezano za asfaltiranje saobraćajnice „TOPOLICA“ (foto,video)

-Gospodo, pročitajte odgovor resornog odjeljenja, poručio je na početku svog obraćanja Jovičević, oko asfaltiranja saobraćajnice pod nazivom "TOPOLICA". -Potvrdili...