VASILIJE PERIĆ: Na kojoj adresi živiš u Ugljeviku g-dine Tasovac?

Datum:

Share post:

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini stiglo je saopštenje OO SDS Ugljevik koje prenosimo u cijelosti:
 
ZAŠTO NIJE STIGLA POZIVNICA ZA SLAVU OPŠTINE NARODNOM POSLANIKU IZ UGLJEVIKA MILUTINU TASOVCU?
 
Za one koji ne žive u Ugljeviku ni krsna slava opštine nije sveta, nego je povod za neosnovane političke napade. Umjesto da svetkovinu dočekuju kako to dolikuje narodnim običajima i tradiciji, uoči najvećeg praznika opštine Ugljevik, krsne slave Svete Petke Paraskeve, SNSD ponovo  koristi priliku da putem društvenih mreža i internet portala  izrazi svoje nezadovoljstvo i okomi se  načelnika opštine Ugljevik g. Vasilija Perića. Ovog puta povod za napad jeste navodno neuručena pozivnica za  slavu opštine narodnom poslaniku g. Tasovcu.
 
Po ustaljenoj praksi i načinu svojstvenom njihovom javnom oglašavanju,  i u ovom javnom istupu SNSD-a,  za neuručenu pozivnicu kriv  je aktuelni i budući načelnik opštine Ugljevik g. Vasilije Perić.
 
U SNSD između ostalog kažu: „Perić se ponaša kao da je to njegova privatna slava, pa na slavu zove samo podobne i one koji mu „lijepo“ govore. Tako pozivnica nije stigla na adresu Milutina Tasovca narodnog poslanika iz Ugljevika, samo zato što pripada drugoj političkoj opciji“.
 
Dužni smo odgovor jer su ovi navodi u potpunosti netačni.
 
Pozivnica za g. Tasovca poslata  je na adresu „ Milutin Tasovac,  ulica Karađorđeva, 76330 Ugljevik, Republika Srpska“. Međutim, ista  nije uručena jer gospodin nije  pronađen na adresi na kojoj je on zvanično prijavljen u Ugljeviku, a ne zbog toga što pripada drugoj političkoj opciji.

Dolazi se  do zaključka da krivac za neuručivanje pozivnice nije načelnik opštine g. Perić  nego  činjenica da je narodni poslanik   samo fiktivno prijavljen na ovoj adresi u Ugljeviku.
 
Kakav je odnos SNSD-a prema našoj lokalnoj zajednici kada za mjesto prvog čovjeka opštine kandiduju nekog ko u njoj ne živi?  Kako vjerovati da bi ovakav kandidat čestito brinuo o građanima  kada ih obmanjuje već prijavom adrese prebivališta? Da li je u pitanju čovjek kome su partijski interesi iznad interesa onih o kojima bi trebalo da brine?
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...