Utvrđena mjesta i vrijeme održavanja lovačkih ispita u Banjaluci i Bijeljini

Datum:

Share post:

Lovački savez Republike Srpske obavještava lovce pripravnike i korisnike lovišta u Republici Srpskoj da su utvrđeni termini za polaganje lovačkih ispita u Banjaluci i Bijeljini, i to 24. decembra 2022. godine. Obavezna teorijska predavanja će se održati dan ranije, odnosno u petak 23. decembra 2022. godine.

Lovački ispit u Banjaluci će se održati na Šumarskom fakultetu, u subotu 24. decembra sa početkom u 10:00 časova, dok će se obavezna teorijska predavanja održati dan ranije, odnosno u petak 23. decembra sa početkom u 14:00 časova na Šumarskom fakultetu u Banjaluci.

Lovački ispit u Bijeljini će se održati u prostorijama Svadbenog salona „Grand“, u subotu 24. decembra sa početkom u 09:00 časova, dok će se obavezna teorijska predavanja održati dan ranije, odnosno u petak 23. decembra sa početkom u 15:00 časova u prostorijama Svadbenog salona „Grand“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lovcirs.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...