Utakmica u Bijeljini opravdala epitet derbija kola

U 11.kolu Premijer futsal lige BiH derbi kola se igrao u Bijeljini, gdje je domaćin KMF „Radnnik MD Shop“ dočekao ekipu GFC Sarajevo.

U prošlosti su utakmice ova dva tima bile veoma uzbudljive i na terenu su prštale iskre između igrača, ali i publika je imala priliku da vidi veliki broj izvrsnih poteza, iskusnih futsalera iz obje ekipe

Iako obje ekipe nisu nastupile kompletne, kod Bijeljinaca golman Ružičić i kapiten Pavić (Pavić je bio u protokolu, ali nije ulazio u igru), a kod gosti Mršo i Duvnjak, igrači koji su nastupili su priredili izvrsnu partiju.

Nakon početnog ispitivanja snaga gosti u šestoj minuti dolaze u vodstvo, ali odmah u sledećem napadu Marinković poravnjava rezultat. Na poluvrijeme se odlazi pri rezultatu 3-1. U drugom poluvremenu KMF „Radnik MD Shop“ nastavlja sa svojim prepoznatljivim „viškom“ i to daje rezultata.

Na kraju je rezultat 6-3 u korist domaćina, a strijelci za dommaću ekipu su bili Mirko Marinković i Davor Arnautović obojica po tri pogotka. Ovom pobjedom Bijeljinci su zadržali prvo mjesto, a nakon reprezentativne pauze slijedi im veliki derbi, kada gostuju u Mostaru, u reprizi prošlosezonskog finala doigravanja.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име