Vlada Republike Srpske je danas (četvrtak, 07. mart 2024.godine) na svojoj 60. redovnoj sjednici usvojila Program rada sa finansijskim planom za 2024. godinu JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ i odobrila sredstva za nastavak izgradnje druge Angio sale.

– Danas je uspješan dan za nasu bolnicu iz razloga što je na današnjoj sjednici Vlade Republike Srpske, nakon usmenog obrazloženja prof. dr Zlatka Maksimovića, direktora Bolnice „Sveti Vračevi“ Bijeljina, usvojen Program rada sa finansijskim planom za 2024. godinu JZU Bolnice „Sveti Vračevi“ Bijeljina, saopšteno je iz bijeljinske bolnice.

Takođe iz bijeljinske bolnice ķažu da su odobrena i finansijska sredstva za nastavak radova na izgradnji i opremanju nove, odnosno druge Angio sale.

Nezvanično portal Dešavanja u Bijeljini saznaje da je Vlada Srpske za nastavak radova na izgradnji i opremanju nove, odnosno druge Angio sale bijeljinskoj bolnici odobrila finansijska sredstva u iznisu od 750.000 KM.

-Otvaranjem druge Angio sale će se stvoriti uslovi za brži razvoj elektrofiziologije od čega će imati najveći benefit pacijenti iz cijele Republike Srpske, a i šire. U novoj angio sali se planira pokretanje procedura 3D mapinga koje su najveći domen elektrofiziologije, kažu na kraju saopštenja za javnost.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име