ŠOU JOKIĆA I DONČIĆA: Tradicionalni Ol-star vikend, polivanje vodom i…. (video)

Datum:

Share post:

Protekle noći u Indijanapolisu počeo je tradicionalni Ol-star vikend, a otvoren je susretima „Zvijezda u usponu“.

I ovaj put Luka Dončić i Nikola Jokić iskoristili su priliku da se zabave, a Ol-star vikend u Indijanapolisu je više nego prigodna šansa za to.

Poznati kao veliki šoumeni i ovaj put su Srbin i Slovenac ukrali šou, pošto su jedan drugog ometali tokom šutiranja sa linije za tri poena.

Bilo je tu popularnog košakanja i zadirkivanja, kako na terenu tako i u pres centru, sve u granicama šale i zabave, a omakla se i jedna psovka.

Jokić i Dončić igraće na Ol-star utakmici koja će biti održana u Indijanapolisu 19. februara (02.00), a uz njih dvojicu u petorci Zapada biće Kevin Durent, Lebron Džejms i Šej Gildžus-Aleksander.

Istok će predstavljati Janis Adetokumbo, Džejson Tejtum, Tajriz Halibarton, Dejmijan Lilard i Bem Adebajo, koji će zameniti povrijeđenog Džoela Embida.

Naredne noći na programu su još tri poslastice, prva je takmičenje u vještinama na kojem ćemo vidjeti Tajrisa Halibartona, Benedikta Maturina, Paola Bankera, Majlsa Tarnera, Entonija Edvardsa, Viktora Vembanjamu, Treja Janga, Tajrisa Maksija i Skotija Barnsa.

Naravno, neće izostati ni šutiranje trojki, a tu ćemo gledati obračune specijalista poput Malika Bizlija, Džejlena Bransona, Tajrisa Halibartona, Demijana Lilarda, Laurija Markanena, Treja Janga, Donovana Mičela i Karla-Entonija Taunsa.

Za kraju subotnjeg dijela programa, vidjećemo takmičenje u zakucavanjima i obračun u šutiranju trojki između Stefa Karija i Sabrine Jonesku, najboljih šutera u NBA i WNBA.

Kada je riječ o takmičenju u zakucavanjima, publika će na djelu vidjeti Džejlena Brauna, Hajmea Hakeza, Meka Meklanga i Džejkoba Topina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

OSTOJIĆ, BO RS: Nismo genocidan narod – Svekoliki srpski narod protiv onoga što nam se pokušava staviti kao etiketa

Radan Ostojić, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske, izrazio je zahvalnost velikom broju građana Srpske što su se odazvali...

DODIK: Ne želimo da živimo s vama koji hoćete da kažete da je srpski narod genocidan

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, poručio je sa Trga Krajine u Banjaluci da se u Srebrenici jula 1995....

ANA BRNABIĆ: Srbija će biti uz Srpsku dok je sveta i vjeka!

Važno je da se držimo zajedno i da smo u našem nacionalnom biću jedno, rekla je Ana Brnabić,...

DODIK: Ako rezolucija prođe u UN, nećemo poštovati to što se u njoj navodi

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da, ako najavljena sporna rezolucija o Srebrenici bude usvojena u Generalnoj...