UPOZORENJE UEFA: Ko prekine prvenstvo, možda neće igrati EVRO takmičenja

Datum:

Share post:

Evropska fudbalska federacija instistira na završetku domaćih takmičena kako bi smanjila gubitke nastave prekidom sezone.

Međutim pitanje je koliko se fudbal u nekim zemljama koje su pogođene virusom uopšte može nastaviti dok ljudi u gradovima ne mogu na miru da oplakuju ni preminule sugrađane.

Prvo je Belgija povukla potez i završila sezonu.Predsjednik UEFA Aleksander Čeferin  je u razgovoru za RTV Sloveniju istakao da to ne podržava.

– Možemo razgovarati o materijalnoj šteti klubova. Utakmice bez navijača sigurno nisu iste. Moramo biti svjesni da se cijeli svijet nalazi u specifičnoj situaciji. Oni koji će samovoljno završiti sezonu, sljedeće sezone možda neće igrati u evropskim takmičenjima. Sve zavisi kada će se kriza završiti i možemo li ponovno početi da igramo.Na UEFA-i moramo vidjeti kako možemo završiti sezonu. Moramo pričekati dok ne završimo evropska takmičenja i državna prvenstva, a onda ćemo vidjeti gdje smo- kaže Slovenac.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini

POJEO VUK MAGARCA Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini Skupštinska većina u Bijeljini snosi odgovornost zbog...

Naučnici ne znaju zašto: Ova vrsta raka je u porastu među mladima

Smrtonosna vrsta raka u porastu je među mlađim odraslim osobama u Kanadi i Sjedinjenim Državama prema novim podacima...

Skoro 500 000 KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini

POJEO VUK MAGARCA Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini Skupštinska većina u Bijeljini snosi odgovornost zbog...

Sa tržišta povučeno 99 bicikala za djecu

Sa tržišta BiH povučeno je 99 bicikala za djecu jer su provedena istraživanja pokazala da nisu bezbjedna, saopštila...