Ugljevik će 14. septembra ugostiti vatrogasce iz Republiku Srpske: Biće održana združena pokazna vježba

Datum:

Share post:

Pripadnici Vatrogasne jedinice Ugljevik zajedno sa predstavnicima Udruženja profesionalnih vatrogasaca spasilaca Republike Srpske razgovarali su danas sa načelnikom Ugljevika Vasilijem Perićem i najavili da će se u Ugljeviku 14. septembra održati združena pokazna vježba vatrogasnih jedinica iz Republike Srpske.

Perić je izrazio zadovoljstvo jer će Ugljevik ugostiti vatrogasce iz svih dijelova Srpske i zahvalio svim pripadnicima Vatrogasne jedinice opštine Ugljevik na svemu što čine za građane ove podmajevičke opštine i cjelokupnog kraja.

-Vatrogasci brinu o određenoj vrsti naše bezbjednosti, to su pokazali nebrojeno puta do sada na čemu sam im neizmjerno zahvalan-dodao je Perić.

Komandir smjene ugljevičkih vatrogasaca Branislav Todorović rekao je da najavljena vježba pored edukativnog imaće i preventivni karakter.

-Vatrogasci će izvesti pokazne vježbe spasavanja na vodi, unesrećenih iz saobraćajnih nesreća i sve ono što svakodnevno rade na svom poslu-rekao je Todorović.

Predsjednik Udruženja vatrogasaca spasilaca Republike Srpske Savo Bubić rekao je da je ovo udruženje organizator vježbe uz pokroviteljstvo opštine Ugljevik.

-Predviđeno je da učešće uzmu vatrogasci iz cijele Republike Srpske dok će na terenu će biti vatrogasci iz Laktaša, Bijeljine, Lopara i Ugljevika-pojasnio je Bubić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUP RS “DR MILAN JELIĆ”: Radnik dočekuje Borac, Zvijezda 09 ide u Laktaše

Osmina finala Kupa "dr Milan Jelić" počinje sutra sa prvih pet utakmica ove faze takmičenja. Zbog drugih obaveza,...

Aleksandar Mitrović gospodar vazdužnog prostora iznad Teherana

Srbin dao sedam golova na prvih osam utakmica u dresu Al Hilala Uvek postoji opasnost da neko konstatuje kako...

LOPARE: U SREDNJOŠKOLSKOM CENTRU “VUK KARADžIĆ” INSTALIRA SE SOLARNA ELEKTRANA

U Srednjoškolskom centru  “Vuk Karadžić” Lopare instalira se solarna elektrana snage 25 /KW/ kilovata. Navedena elektrana je rezultat sprovođenja...

BIJELJINA: Prodaja dječijih slika za izgradnju dječijih igrališta (foto)

U toku je Dječija nedjelja, te će tim povodom u četvrtak 5. oktobra 2023. godine sa početkom u...