U organizaciji Sportskog ribolovnog društva „Riba“ i uz podršku Gradske uprave, u Velinom Selu kod Bijeljine je održano takmičenje djece u pecanju na plovak „Velino Selo 2024“.

Organizatori kažu da je ovo okupljanje mladih ljubitelja pecanja na plovak treće po redu, ali da je veliki broj prijavljenih takmičara, njih preko 70, jasno pokazala da je ova manifestacija prerasla u tradiciju koja će i u budućnosti okupljati djecu iz cijele Semberije.

Prvo mjesto u kategoriji takmičara od 6 do 11 godina osvojio je Branislav Mišić  (1855 grama), drugo Mihailo Krstić (1850 grama) dok je treće mjesto osvojila Nikolina Lazić  (1320 grama).

U kategoriji takmičara od 11 do 18 godina prvo mjesto je osvojio Veljko Petković (2650 grama), drugo Filip Ostojić (1810 grama), a treći je bio Momčio Savić (1700 grama).

Pobjednici su pored medalja i pehara nagrađeni štapovima za pecanje, drugoplasirani meredolom, a trećeplasirani sa čuvarkama za ribu.

Napominjući da je ideja vodilja bila želja da djeca provode više vremena u prirodi, a ne ispred ekrana elektronskih uređaja, Milenko Manojlović, jedan od organizatora današnjeg događaja, osvrnuo se na značajan pomak u organizaciji u odnosu na prošle godinu.

– Lokacija na kojoj je organizovano takmičenje je očišćena i pripremljena na vrijeme kako bi se stvorili svi povoljni uslovi za današnju manifestaciju na kojoj je bilo preko 70 mladih takmičara, rekao je Manojlović.

Predsjednik Ribolovnog udruženja „Riba“, Miodrag Đukić, je naglasio da će udruženje na čijem je čelu uvijek podržavati ovu i slične akcije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име