U toku sedmice oplemenjivanje prostora parka prijateljstva „Bijeljina – Langenhagen“ novim, zdravim biljnim vrstama (foto)

Datum:

Share post:

Redakciji portala Dešavanja u Bijeljini obratili su se građani sa informacijom da je Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Gradske uprave Grada Bijeljina posjeklo nekoliko stabala u tzv. parku “Titov Gaj” sa obrazloženjem da su stara i trula i sa pitanjem, kada će doći do sađenja novih stabala, kako su im obećali.

Ovim povodom, obratili smo se sa istim pitanjem Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine te dobili sljedeći odgovor:

“U utorak, 05.12.2023.godine vršeno je jesenje održavanje parka (Lagenhagen) ugao ulice Srpske dobrovoljačke garde i Svetozara Mijića.

U okviru jesenjeg održavanja, vršeno je orezivanje biljnih vrsta, uklanjanje ljetorasta, suvih grana, kao i uklanjanje suvih i drvenastih biljaka koja su lošeg zdravstvenog stanja i predstavljaju potencijalnu pretnju po građane.

Uklonjena su tri stabla koja su imala mehanička i fiziološka oštećenja visokog stepena, prethodno analizirana od strane službenika Gradske uprave Grada Bijeljina.

U toku radne nedelje, u planu je oplemenjivanje prostora novim, zdravim biljnim vrstama.”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srbiju će na Evrosongu u Malmeu predstavljati Teja Dora! (video)

Teja Dora putuje u Malme: Pobjednica Beovizije očarala i žiri i publiku, predstavljaće Srbiju na Pjesmi Evrovizije Teja Dora...

MILOŠEVIĆ: Selektor fudbalera BiH otvoreno o atmosferi među Zmajevima, mladim igračima, Ukrajini…

Reprezentaciju BiH 21. marta čeka izuzetno važan duel baraža kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj protiv Ukrajine. Selektor BiH...

Neka futsal pobjedi! KMF “Radnik MD Shop” gostuje u Tuzli

Neka futsal pobjedi! Sutra nas u tuzlanskom Mejdanu očekuje još jedan futsal spektakl. Tuzlanska Sloboda Kompred je domaćin ekipi...

DODIK: Milatović vrijeđa Srpsku i negira Dejton, nisam se mislio sastati s njim

Nisam ni očekivao da se sastanem sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, a on svojim izjavama negira Dejtonski...