U Srpskoj još 177 osoba pozitivno na koronu, PET IZ BIJELJINE

Datum:

Share post:

Кod 177 osoba u Republici Srpskoj potvrđeno prisustvo virusa korona, 18.10.2020. u 9 časova.
 

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici u Foči i u Bolnici Sv. Vračevi u Bijeljini izvršeno je testiranje 510 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 177 osoba u Republici Srpskoj.

Radi se o 97 muških i 80 ženskih osoba, od kojih je 47 mlađe, 120 srednje i 10 osoba starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 93 osobe su iz Banjaluke, 15 iz Gradiške, 13 iz Prijedora, 10 iz Zvornika, sedam iz Čelinca, po šest iz Laktaša i Srpca, pet iz Bijeljine, o tri iz Кozarske Dubice, Mrkonjić Grada i Šipova, po dvije iz Vlasenice, Кotor Varoša i Novog Grada i po jedna iz Vukosavlja, Кneževa, Modriče, Prnjavora, Rogatice, Srebrenice i Teslića.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su tri smrtna slučaja kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se o dvije žene i muškarcu starije životne dobi iz Mrkonjić Grada, Teslića i Banjaluke.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 11.557 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 337 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 7.443  osoba, a testirano je ukupno 89.613 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 265, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 99, a u opštim bolnicama 170. 

U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 4.462 osoba, a nadzor je završen kod 63.894 osobe.

Dešavanjau Bijeljini
Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...