U Bijeljini održana javna rasprava o Nacrtu Zakona zakona o lovstvu

Datum:

Share post:

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, u Centru za kulturu Grada Bijeljina, 6. februara 2024. godine uspješno je održana javna rasprava o nacrtu Zakona o lovstvu, čime je i formalno započeo postupak uključivanja javnosti u postupak donošenja ovog Zakona.

O interesovanju za ovaj proces dovoljno govori podatak da je na raspravi prisustvovalo više od 50 građana bijeljinske regije, među kojima je, očekivano, najviše građana bilo iz lovačkog sektora.

Nakon prezentacije Nacrta Zakona, uslijedila je otvorena diskusija, kao i konstruktivni prijedlozi i sugestije, koji su od strane predstavnika resornog Ministarstva u potpunosti evidentirani, te će isti nakon završetka javnih rasprava biti razmotreni i uobzireni pri izradi prijedloga Zakona.

Održana javna rasprava u Bijeljini je prva od planiranih pet, koje će se u narednim danima održati u Istočnom Sarajevu, Trebinju, Prijedoru i Banjaluci.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 3,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođen je jedan dječak i jedna djevojčica. Broj...

SERVISNE INFORMACIJE za 5. mart: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

VRIJEME DANAS oblačno uz povremenu kišu

Tokom noći i jutra se nastavljaju slabe padavine od prethodnog dana u većini predela. Tokom dana oblačno uz...