U Bijeljini održan prijem za sponzore i partnere koji su učestvovali u organizaciji Evropske sedmice mobilnosti 2023. godine (foto)

Datum:

Share post:

Gradski Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina je u saradnji sa 19 sponzora i 13 partnera po šesti put organizovao Evropsku sedmicu mobilnosti od 16. do 22. septembra 2023. godine.

“Današnji prijem koji su organizovali je prilika da se na skroman način zahvalimo svim partnerima i sponzorima koi su pokazali veliku društvenu odgovornost i uzeli učešće u
organizaciji ESM 2023, jer bez njihove podrške ne bi bilo moguće realizovati aktivnosti na ovako kvalitetan način”, rekli su iz Odsjeka.

Na prijemu je prezentovan promotivni video klip o svim aktivnostima ESM 2023 i uručene zahvalnice svim sponzorima i partnerima.

”Ono što nas posebno raduje je je što svake godine imamo sve više sponzora koji nas podržavaju, ali i duplo više učesnika u odnosu na prethodne godine”, rekla je Ankica Todorović, šef Odsjeka.

U skladu sa strateškim opredjeljenjem da do 2030. godine Bireljina postane GRAD BUDUĆNOSTI, Gradska uprava Grada Bijeljina i partneri su do sada pripremili i realizovali niz programa, projekata i aktivnosti kojima se stvaraju preduslovi za održivi privredni, društveni i ekološki razvoj.

”U svakodnevnom razgovoru sa građanima, možemo samo da čujemo pohvale za ovakve aktivnosti i želju da ih realizujemo još dugo godina. To je samo dokaz da naš Grad ide u pravom smjeru”, rekao je Radoslav Ostojić, savjetnik Gradonačelnika Bijeljine.

 

Realizovane sedmodnevne aktivnosti su omogućile učešće 1.365 građana kroz sljedeće aktivnosti: anketiranje građana, podizanje svijesti o potrebi i značaju urbane mobilnosti, vožnja biciklima pod nazivom „20ka za zdravlje“, vožnja rolerima i trotinetima pod nazivom „ZaROLA)“, poligon bezbjednosti u
saobraćaju za učenike i predškolce, fitnes na otvorenom za djecu i odrasle, igre na otvorenom za djecu sa i bez poteškoća u razvodu pod nazivom „Mogu i ja“, Radionicu za učenike osnovnih škola na temu bezbjednosti u saobraćaju, kao i otvaraje centra grada za prešake u večernjim satima i monitoring protoka saopaćaja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Iran, uprkos napadu Izraela, na pragu da NAPRAVI NUKLEARNU BOMBU

Međusobni napadi Izraela i Irana još jednom su bacili svjetlo na činjenicu da ovaj sukob može da se...

Dragan Bojanić na čelu UFSI OFS Bijeljina

Dragan Bojanić je i zvanično potvrđen za predsjednika Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina. Njega su delegati izglasali...

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...