Juče je na terenima Teniskog kluba „AS“ u Bijeljini održan turnir druge kategorije do 12 godina. Sjajnu atmosferu i odlične mečeve sa puno emocija pokazali su igrači koji su došli iz mjesta širom Bosne i Hercegovine.

„Ovaj turnir, pod nazivom „OP Bijeljina“, održava se već 20 godina u našem gradu. Ove godine titulu je odnijela Anja Majkić iz Banjaluke, dok je kod dječaka najbolji bio Boris Jelinić iz Tuzle. Nakon duge borbe, druga mjesta pripala su Nataliji Sulaver iz Trebinja, te Ivanu Mihajloviću iz Brčkog. Nadamo se su svi igrači zadovoljni organizacijom i radujemo se narednom turniru koji nas očekuje u avgustu“, rekle su Snežana i Katarina Stević.

Najmlađi članovi bijeljinskog kluba, u prethodnom periodu, odigrali su par odličnih turnira po Srbiji, gdje su ostvarili zapažene rezultate. Juče su prisustvovali turniru i pažljivo pratili sve mečeve.

„Tenis treniram nešto manje od godinu dana. Za to vrijeme sam dosta naučio. Omiljeni udarac mi je servis, zato što brzo mogu da dođem do poena. Počeo sam da treniram tenis zato što sam gledao mečeve Novaka Đokovića. Volim da idem na takmičenja, zato što mogu da budem uspješan i da se družim. Do sada sam išao na tri turnira. Volio bih da jednog dana budem uspešan kao Novak“, izjavio je sedmogodišnjag Nemanja Lukić.

„Dolazim iz Bijeljine i treniram tenis od svoje četvrte godine. Ovaj sport sam zavolio, jer sam gledao svog tatu kako igra tenis po raznim turnirima. Moj omiljeni teniser je Siner zbog toga što igra šampionski. Za kraj, moj cilj u tenisu je da postanem broj 1“, kaže šestrogodišnji Andrej Gavrić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име