U BIJELJINI NEMA novooboljelih na COVID 19

Datum:

Share post:

Na dan, 8. april, do 8 časova, stigao je negativan rezultat za još jednu osobu registrovanu na COVID 19, koja će po procedure biti puštena iz karantina u kućnu izolaciju pod nadzor od još 14 dana.
 

Trenutno na području Bijeljine imamo šest osoba pozitivnih na virus korona, a nema novih registrovanih. U bolničkom karantinu se nalazi šest osoba, od koji su dvije pozitivne na virus korona.

Očekujemo rezultate za devet osoba, a od početka epidemije, pa do 8. aprila, testirano je njih 105, a pod nadzorom je 119 osoba.

– Bez obzira što je epidemiološka situacija na području Bijeljine stabilna, moramo i dalje ostati samoodgovorni i disciplinovani. S obzirom da smo testirali i šire kontakte, rezultati su negativni, ali to, iako je lijepa vijest, nije razlog da se opustimo. Ne dozvolimo da nas lijepo vrijeme izmami iz naših domova, a moramo posebno biti samoodgovorni i društveno odgovorni u vrijeme predstojećih praznika. To je najbolji način da svi zajedno prebrodimo dane koji su pred nama, da iz ovog teškog perioda izađemo sa što manje posljedica. Savjete i preporuke shvatimo ozbiljno, jer u ovoj pošasti nema nedodirljivih – saopšteno je iz bijeljinske Bolnice.

Poštujte savjete ljekara, poštujmo odluke i preporuke Vlade Republike Srpske i Štaba za vanredne situacije grada Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

Novi komentar

Komentara

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Ovako bi danas izgledao Windows Phone

Poznati kreator koncepata, AR 4789, objavio je na YouTubeu video koji prikazuje kako bi izgledao Windows Phone u...

AGRO SAVJET: Šta se radi s jagodama u rano proljeće

S obzirom na natprosječno visoke temperature, započeo je i razvoj vegetacije jagoda. U rano proljeće, nasad ovoga voća...

SERVISNE INFORMACIJE za 26. februar: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 3,00 KM PAPRIKA...