U BIJELJINI NEMA novooboljelih na COVID 19

Datum:

Share post:

Na dan, 8. april, do 8 časova, stigao je negativan rezultat za još jednu osobu registrovanu na COVID 19, koja će po procedure biti puštena iz karantina u kućnu izolaciju pod nadzor od još 14 dana.
 

Trenutno na području Bijeljine imamo šest osoba pozitivnih na virus korona, a nema novih registrovanih. U bolničkom karantinu se nalazi šest osoba, od koji su dvije pozitivne na virus korona.

Očekujemo rezultate za devet osoba, a od početka epidemije, pa do 8. aprila, testirano je njih 105, a pod nadzorom je 119 osoba.

– Bez obzira što je epidemiološka situacija na području Bijeljine stabilna, moramo i dalje ostati samoodgovorni i disciplinovani. S obzirom da smo testirali i šire kontakte, rezultati su negativni, ali to, iako je lijepa vijest, nije razlog da se opustimo. Ne dozvolimo da nas lijepo vrijeme izmami iz naših domova, a moramo posebno biti samoodgovorni i društveno odgovorni u vrijeme predstojećih praznika. To je najbolji način da svi zajedno prebrodimo dane koji su pred nama, da iz ovog teškog perioda izađemo sa što manje posljedica. Savjete i preporuke shvatimo ozbiljno, jer u ovoj pošasti nema nedodirljivih – saopšteno je iz bijeljinske Bolnice.

Poštujte savjete ljekara, poštujmo odluke i preporuke Vlade Republike Srpske i Štaba za vanredne situacije grada Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

Novi komentar

Komentara

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Sa tržišta povučeno 99 bicikala za djecu

Sa tržišta BiH povučeno je 99 bicikala za djecu jer su provedena istraživanja pokazala da nisu bezbjedna, saopštila...

Bijeljinski vatrogasci spasili ruku bebi od 13 mjeseci

Bijeljinski vatrogasci uvijek u službi svojih sugrađana. Ovaj putu u službi i pomoći spašavanja mlade ručice tinaest mjesečne djevočice...

Vatrogasci u Bijeljini od početka godine imali 60 intervencija

Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina je od početka godine imala ukupno 60 intervencija, rekao je Srni starješina ove jedinice...

BO RS, OSTOJIĆ: Pohranjivanjem arhive u Sarajevo došlo bi do još veće zloupotrebe

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radan Ostojić smatra da bi pohranjivanjem arhiva Haškog tribunala u Sarajevu došlo...