U BIJELJINI još jedna osoba POBIJEDILA COVID 19

Datum:

Share post:

Još pet osoba zaraženo je virusom korona u Republici Srpskoj, izjavio je danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

– U protekla 24 sata ukupno su testirana 362 uzorka i sa današnjim danom imamo ukupno 458 pozitivnih na virus korona – precizirao je Šeranić.

Svi novozaražni su muškarci.

– Svi uzorci u protekla 24 sata su testirani u Institutu za javno zdravlje RS, a uzorci su iz cijele Republike Srpske – istakao je Šeranić.

U Bijeljini do 8 časova 15. aprila broj osoba registrovanih na COVID 19 je tri, i sve tri osobe se nalaze u Domu učenika, a osoba koja se nalazila u bolničkom karantinu oporavila se i tokom dana biće otpuštena u kućnu izolaciju narednih 14 dana, kako to procedura i nalaže.

TESTNA REKLAMA

Svi očekivani rezultati stigli su sa negativnim rezultatom, a pod nadzorom je 65 osoba.

U bolničkom karantinu se trenutno nalazi 14 osoba. Do sada je testirano 178 osoba. Hvala svima koji poštuju savjete i preporuke i koji shvataju da je u interesu zdravlja svih nas da nastavimo sa primjenom pojačane lične higijene, posebno što češće pranje ruku, socijalna distanca, kao i nošenje rukavica i maski. Budimo iskreni u davanju podataka , budimo odgovorni prema sebi i drugima, navodi se u saopštenju bijeljinske bolnice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Do kraja decembra preventivna kampanja za mirne i bezbjedne praznike – Pucanj nije muzika, vatreno oružje nije instrument (foto)

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske počinje danas preventivnu kampanju “Slavi odgovorno” čiji je cilj upoznavanje građana o...

”Od Baha do Sevdaha” – koncert Siniše Pajića u Bijeljini (foto)

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ organizuje koncert Siniše Pajića pod nazivom ”Od Baha do Sevdaha” 6. decembra 2022....

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...