U BIJELJINI još jedna osoba POBIJEDILA COVID 19

Datum:

Share post:

Još pet osoba zaraženo je virusom korona u Republici Srpskoj, izjavio je danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

– U protekla 24 sata ukupno su testirana 362 uzorka i sa današnjim danom imamo ukupno 458 pozitivnih na virus korona – precizirao je Šeranić.

Svi novozaražni su muškarci.

– Svi uzorci u protekla 24 sata su testirani u Institutu za javno zdravlje RS, a uzorci su iz cijele Republike Srpske – istakao je Šeranić.

U Bijeljini do 8 časova 15. aprila broj osoba registrovanih na COVID 19 je tri, i sve tri osobe se nalaze u Domu učenika, a osoba koja se nalazila u bolničkom karantinu oporavila se i tokom dana biće otpuštena u kućnu izolaciju narednih 14 dana, kako to procedura i nalaže.

Svi očekivani rezultati stigli su sa negativnim rezultatom, a pod nadzorom je 65 osoba.

U bolničkom karantinu se trenutno nalazi 14 osoba. Do sada je testirano 178 osoba. Hvala svima koji poštuju savjete i preporuke i koji shvataju da je u interesu zdravlja svih nas da nastavimo sa primjenom pojačane lične higijene, posebno što češće pranje ruku, socijalna distanca, kao i nošenje rukavica i maski. Budimo iskreni u davanju podataka , budimo odgovorni prema sebi i drugima, navodi se u saopštenju bijeljinske bolnice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođen je jedan dječak. Broj rođenih i upisanih...

SERVISNE INFORMACIJE za 25. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

VRIJEME DANAS oblačno uz slabu i povremenu kišu

Ujutru i prepodne pretežno oblačno uz slabu i povremenu kišu samo ponegde. Tokom dana promenljivo uz smenu sunčanih...