U BIJELJINI još jedna osoba POBIJEDILA COVID 19

Datum:

Share post:

Još pet osoba zaraženo je virusom korona u Republici Srpskoj, izjavio je danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

– U protekla 24 sata ukupno su testirana 362 uzorka i sa današnjim danom imamo ukupno 458 pozitivnih na virus korona – precizirao je Šeranić.

Svi novozaražni su muškarci.

– Svi uzorci u protekla 24 sata su testirani u Institutu za javno zdravlje RS, a uzorci su iz cijele Republike Srpske – istakao je Šeranić.

U Bijeljini do 8 časova 15. aprila broj osoba registrovanih na COVID 19 je tri, i sve tri osobe se nalaze u Domu učenika, a osoba koja se nalazila u bolničkom karantinu oporavila se i tokom dana biće otpuštena u kućnu izolaciju narednih 14 dana, kako to procedura i nalaže.

Svi očekivani rezultati stigli su sa negativnim rezultatom, a pod nadzorom je 65 osoba.

U bolničkom karantinu se trenutno nalazi 14 osoba. Do sada je testirano 178 osoba. Hvala svima koji poštuju savjete i preporuke i koji shvataju da je u interesu zdravlja svih nas da nastavimo sa primjenom pojačane lične higijene, posebno što češće pranje ruku, socijalna distanca, kao i nošenje rukavica i maski. Budimo iskreni u davanju podataka , budimo odgovorni prema sebi i drugima, navodi se u saopštenju bijeljinske bolnice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini sutra OTVARANJE NOVE Angio sale u JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ (foto)

Svečano otvaranje nove Angio sale u JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ Bijeljina biće održano sutra u utorak, 16.04.2024. godine. Svečana...

VLADAJUĆA KOALICIJA U SRPSKOJ: CIK BiH neće provoditi izbore u Srpskoj – ide Izborni zakon RS

Lokalni izbori u Republici Srpskoj će se sprovesti po Izbornom zakonu Republike Srpske koji će biti usvojen na...

TRIVIĆEVA: Nećemo učestvovati na mitingu koji organizuje vlast!

„Narodni front neće učestvovati na mitingu koji je najavljen od strane vlasti Republike Srpske u četvrtak“, poručili su...

JEDINA BOLNICA U REPUBLICI SRPSKOJ SA STANDARDIMA ISO 9001 i 22301 (foto)

JZU Bolnici “Sveti Vračevi” Bijeljina danas su zvanično uručeni sertifikati standarda ISO 9001:2015 i ISO 22301:2019 od strane...