Danas je u Gradskoj upravi Grada Bijeljina organizovana dodjela nagrada po završenom Javnom pozivu za izbor najljepše okićene kuće i okućnice, balkona i izloga povodom božićnih i novogodišnjih praznika.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović izrazio je zahvalnost svima koji su učestvovali i dodao da učesnici svojom kreativnošću i marljivošću nisu ukrasili samo svoje domove i radnje, već su doprinijeli i u stvaranju ljepše slike grada i sela.

„Potrudili smo se da rad i trud prepoznamo i u skladu sa našim mogućnostima nagradimo naše sugrađane. Na način želimo da ih motivišemo i za sljedeće novogodišnje i božične praznike. Želimo da oni zajedno sa svojim porodicama budu, kao i svi naši sugrađani, živi i zdravi, da još mnogo lijepih trenutaka podijelimo. Najavio bih da ćemo sljedeće godine imati proširen konkurs, odnosno, nagradićemo i najljepše ukrašenu školu, za najljepše i najviše ukrašenu mjesnu zajednicu, kao i za najljepše ukrašenu zajednicu etažnih vlasnika“, rekao je Gradonačelnik Petrović.

Prvu nagradu za najljepše okićenu kuću dobio je Željko Stevanović. On je istakao da nije bitno da li je nagrada prva ili druga, te da je važno učestvovati i doprinijeti ljepoti našeg Grada.

„Zahvalio bih se ovom prilikom i Gradnačelniku i Gradu Bijeljini što su pokrenuli ovakve izazove, jer to je veoma bitno za društvo. Čestitam svim učesnicima, jer znam koliki je trud i koliko je naporno da se sve to uradi. Mi smo našu kuću zajedno kitili, porodično. Volimo to, radimo to oduvijek. Trebalo nam je oko mjesec dana, možda i više, da napravimo onako kako mi želimo“, rekao je Stevanović.

Druga nagrada za najljepše okićenu kuću pripala je Velinki Klimenti, treća je otišla u ruke Aleksandre Vićanović Stevanović, dok su četvrto i peto mjesto zauzeli Dušica Perić i Branko Stevanović.

Nagradu za najljepše ukrašen poslovni prostor dobio je ugostiteljski objekat „Krčma Burence“.Vlasnik objekta Zoran Manigoda, zahvalio se gradu Bijeljina na organizaciji konkursa, kao i na dodjeli priznanja.

„To nam daje samo satisfakciju u budućnosti da sljedeće godine možda budemo još bolji i da nam se priključi još lokala, da grad bude malo više okrićen za vrijeme praznika, jer na kraju krajeva, to je radost i sreća i za djecu, a i za sve“, rekao je Manigoda, te se još jednom zahvalio svim gostima „Burenceta“ koji su pomogli da krčma Burence izgleda kao iz snova.

Druga nagrada za najljepše ukrašen poslovni prostor pripala je ZTR „Čarobna škrinja“, a treću nagradu dobila je zanatsko trgovinska i komisiona radnja „TIM Shop“. Četvrto i peto mjesto zauzele su „Galerija cvijeća Dajana“ i salon vjenčanica „Angela Wedding“.

Nagrada za najljpše ukrašen balkon pripala je Vanji Mihajlović koja je balkon porodične kuće ukrasila zajedno sa svojom porodicom, a najveći mamin pomoćnik, Matija Mihajlović, rekao je da se potrudio da zajedno sa mamom ukrase balkon i time uljepšaju naš Grad.

Druga nagrada pripala je Dušici Ristić, koja je ovom prilikom dobila i poklon za bebu, jer je u međuvremenu postala majka. Treća nagrada otišla je u ruke Željka Miljanovića, dok su četvrtu i petu nagradu dobile Branka Jovanović i Neda Špirić Ružić.

Po izboru Gradonačelnika, nagrađene su djevojčice Dunja i Staša, koje su ovom prilikom Gradonačelniku poklonile sliku koja će u budućem periodu ukrašavati Gradsku upravu.

Takođe, specijalna nagrada obezbjeđena je i za OŠ u Banjici koju je Gradonačelnik posjetio nakon prijema za nagrađene.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име