Dragi Bročani, kao i prethodnih godina, uoči Petrovdana vas pozivamo da se zajedno družimo, takmičimo i pomognemo nekome kome je pomoć potrebna.

Ove godine će u tome pomoći najveća srpska humanitarna organizacija Srbi za Srbe, koji već duži niz godina uspješno pomažu ugroženim srpskim porodicama.

Upravo je ova organizacija prije 20-ak dana započela veliku humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za pomoć porodici iz Brocapriključenjem ovoj akciji, i na ovaj način će biti dat mali, ali sigurno značajan doprinos.

„Не дам да ме сви проблеми сломе, јер моја дјеца немају никог другог до мене.“ – за мајку Ангелину нема предаје и нема одустајања када је ријеч о борби за своју дјецу!

„Raduje nas što imamo priliku da nekome pomognemo, a da se usput ponovo družimo i evociramo uspomene na nekadašnja fudbalska mini-takmičenja po malama Broca. Pozivamo sve već sada ustaljene ekipe da se ponovo prijave i uzmu učešće u turniru, koji iako nije takmičarskog karaktera, donosi onu pravu draž fer i sportskog nadmetanja koje je oduvijek krasilo fudbalere i sportiste sa ovih prostora. Pozivamo i sve naše mještane, privredne i druge subjekte, mještane okolnih sela i grada Bijeljina, koji su voljni da i najmanjim prilogom daju svoj doprinos za ovu humanitarnu akciju, kao i da se svi bolje upoznaju sa opusom rada h.o. Srbi za Srbe i da postanu redovni pomagači i pratioci akcija širom Republike Srpske i Srbije“, poručili su mještani Broca.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име