U okviru kompleksa ,,Park mladih“ u centru Pelagićeva, održam je festival tradicionalne kuhinje ,,Gastro susreti“ i sajam ručnih radova.

Tim povodom je danas delegacija Turističke organizacije Grada Bijeljina predvođena direktoricom Jasnom Abdulahagić posjetila opštinu Pelagićevo, gdje se u okviru kompleksa “Parka mladih” održava festival tradicionalne kuhinje “Gastro susreti” i sajam ručnih radova.

-Ovom prilikom uživali smo u toploj i srdačnoj dobrodošlici naših domaćina i prijatelja, predstavnika opstine Pelagićevo i Turističke organizacije Pelagićevo. Degustirali smo tradicionalna jela i specijalitete, posjetili sadržajnu izložbu autentičnih ručnih radova i uvjerili se u potpuno bogastvo ukusa i kreativnosti, izjavila je Jasna Abudalahagić.

Izuzetnu pažnju na današnjim “Gastro susretima” i sajmu ručnih radova u Pelagićevu je privukao štand Udruženja žena “Beli Anđeo“ iz Dvorova kod Bijeljine sa bogatom domaćom gastro ponudom kao i izložbom ručnih radova. 

-Razmijenili smo i podijelili dodatna iskustava sa kolegama iz Turističke organizacije i razgovarali o unapređivanju saradnje turističkih organizacija Bijeljine i Posavine. Velika zahvalnost našim domaćinima na lijepom druženju i ugodno provedenom danu u Pelagićevu, kaže na kraju Jasna Abdulahagić, direktor Turističke organizacije Bijeljina.

Cilj ovog događaja promocija tradicionalnih narodnih vrijednosti i narodnih običaja Posavine i šire okoline i doprinos ukupnom razvoju ovog područja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име